Stillingsannonse

Advokat søkes til vårt kontor på Fagernes

Vi ønsker nå å utvide vår satsing i Valdres

Advokat søkes til vårt kontor på Fagernes

Vi søker deg som vil være med å styrke vårt tilbud til våre kunder, primært i Valdres, men også ved øvrige oppdrag i og for selskapet. Vi søker fortrinnsvis en advokat med kunnskap om- og gjerne røtter i regionen, eller som ønsker å flytte for å komme nærmere fjell og natur!

Vi er ikke avgjørende opptatt av dine fagområder, men mer av engasjement og vilje til å være med å utvikle kontoret og selskapet. Vi ser gjerne at du har en portefølje, men det er ingen nødvendighet.

Vi tilbyr fast lønn etter avtale, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi legger vekt på at ansatte skal ha en arbeidshverdag med utfordringer, klare forventninger og en god balanse mellom arbeid og fritid. Vi ønsker å styrke det gode juridiske miljøet i Valdres, hvor vi i regionsenteret Fagernes fortsetter virksomheten til Advokatene i Valdres, på samme adresse.

Valdres byr på rike muligheter for det gode liv, med det aller beste av det norsk natur kan by på, bl.a. jakt- og fiskemuligheter i rikt monn. Et rikt og variert kulturliv og et næringsliv der turisme og primærnæring tradisjonelt har vært dominerende, men der mange spennende og nye bedrifter dukker opp.

Søknad med attester og vitnemål sendes innen 25/4 til:
martinsen@campbellco.no

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale.

Advokat Øyvind Dahle
941 40 469 / dahle@campbellco.no

Daglig leder Tom Øystein Martinsen
916 65 840 / martinsen@campbellco.no

Om oss:
Advokatfirmaet Campbell & Co AS har bygget opp en omfattende kompetanse og kapasitet gjennom sterkt engasjement for våre klienter. Vi har kontorer på Hamar, Brumunddal, Moelv, Gjøvik, Raufoss Industripark, i Trondheim og fra 1. april også på Fagernes i Valdres. Vi er 22 gode kolleger, hvorav 17 advokater og 1 advokatfullmektig. Advokatfirmaet Campbell & Co AS byr på muligheter for advokater som vil være med på å utvikle selskapet gjennom kunnskap og engasjement.
www.campbellco.no
Øyvind Dahle
Advokat
941 40 469
dahle@campbellco.no
Tom Øystein Martinsen
Daglig leder
916 65 840
martinsen@campbellco.no
Stillingstittel:
Advokat
Arbeidsgiver:
Campbell & Co AS
Arbeidssted:
Nord-Aurdal
Varighet:
Fulltid
Søknadsfrist:
25.april 2019
Se alle ledige stillinger