iValdres, logo
Favicon, iValdres
Publisert
15/01/2021
Skrevet av
Simen Valdemar Thorsrud
Kategori

Åpne stillinger gjør tilflytting litt enklere

Vi er alle enige om at tilflytting til Valdres er bra, men vi vet også at statistikkene peker nedover. Jeg tror jobb er den største utfordringen for svært mange og jeg tror åpne stillinger er et godt virkemiddel for å løse deler av denne utfordringen.

Sannsynligvis kjenner vi alle noen som ønsker å flytte til Valdres, men utsetter eller dropper dette hovedsakelig på grunn av jobbmulighetene. Dette er gjerne folk som har vokst opp her, men som har investert både tid og penger i en utdannelsesretning som de naturlig nok også ønsker en karriere innen.

På den andre siden ser vi et jobbmarked i Valdres, hvor en stor andel av ansettelser skjer på bekjentskap - uten å utlyses. I tillegg er det veldig mange bedrifter som er i en posisjon til å kunne ansette hvis den riktige personen tar kontakt, uten at de har en konkret ledig stilling.

Si du er en svært dyktig i ditt yrke, du ønsker å flytte til Valdres, men har ikke spesielt med nettverk. Det finnes jobbmuligheter til deg, men hvordan finner du disse? Ja, du kan på eget initiativ kontakte alle relevante bedrifter - men er dette noe alle er komfortabel med? Og er dette en så friksjonsfri løsning vi som Valdressamfunn kan levere? Nei, jeg tror vi må finne bedre løsninger!

Åpne stillinger

På iValdres har vi etablert "åpne stillinger". Her kan lokale bedrifter som har mulighet til å ansette hvis riktig kandidat tar kontakt, sette ord på hva som er "riktig kandidat".

Åpne stillinger er helt gratis, helt uforpliktende, samfunnsnyttig og åpner for at din bedrift får kontakt med dyktig folk i din bransje. Er du som bedriftsleder redd for at det blir mange telefoner, er det bare å være kravstor i beskrivelsen.

Med en god nok oversikt over åpne stillinger, vil vi gjøre det enklere for folk å finne arbeid i Valdres - og Valdres har større sjanse for å tiltrekke seg dyktige folk!

Registrer din bedrifts åpne stilling

Så hva venter du på? Registrer din bedrifts åpne stilling her, helt gratis! Jeg skjønner at dette ikke er aktuelt for alle bedrifter, men jeg er overbevist om at det er smart for de fleste.

Registrer åpen stilling her (gratis)

camerastoremagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram