iValdres, logo
Varer og tjenester / lokale bedrifter i Valdres, ikon

Åpne stillinger i Valdres

Mange bedrifter leter ikke aktivt etter nye medarbeidere, men har mulighet til å ansette om den riktige kandidaten tar kontakt.

Nedenfor finner du derfor en rekke jobbmuligheter i Valdres, på kryss av bransjer og roller. Selskapet har ikke en utlyst ledig stilling, men vil gjerne snakke med deg som kjenner deg igjen i beskrivelsen – være seg at du har ønsket utdannelse, erfaring eller personlige egenskaper.


For mange er det jobbmulighetene som holder de tilbake fra å flytte til Valdres. Veldig synd, når vi både trenger tilflytting og i mange tilfeller kompetanse.
I Valdres har vi kanskje ikke like store fagmiljøer og bredde av jobbmuligheter som i de større byene, men vi har langt flere muligheter enn det som er blir presentert. Mange jobber blir ansatt på bekjentskap uten å utlyses og svært mange bedriftsledere har mulighet og ønske til å ansette, hvis den riktige kandidaten tar kontakt.

Uten nettverk i Valdres, hva da?

Si du ønsker å flytte hit, uten spesielt med nettverk og bekjentskap. Hvordan finner man da en relevant jobb? Åpne stillinger er en tjeneste som skal gjøre denne prosessen enklere, ved at bedriftene forteller hvilke kompetanse og erfaring de trenger  for å se på muligheten for ansettelse, til tross for at de ikke har noen konkret ledig stilling.

Registrer din åpne stilling, helt gratis - uten forpliktelser!

Vi vil oppfordre alle bedrifter i Valdres som er i en slik situasjon, til å registrere sin(e) åpne stillinger helt gratis her på iValdres.
Det koster ikke noe, du forplikter deg ikke noe, antall henvendelser vil begrenses etter hva du krever og du har større mulighet for å komme i kontakt med folk som forsterker selskapet ditt.

Åpne stillinger i Valdres

Selskapene har ikke nødvendigvis en ledig stilling for øyeblikket, men ønsker likevel kontakt med deg som kjenner deg igjen i beskrivelsen.
Se alle ledige stillinger

Ukentlig jobboversikt

Gjør som 600 andre, få ukentlig oversikt over ledige stillinger i Valdres

Gå ikke glipp av drømmejobben

camerastoremagnifiermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram