iValdres, logo

Åpen stilling

Annonse
Selskapet har ikke en utlyst ledig stilling for øyeblikket, men ønsker likevel kontakt med deg som kjenner deg igjen i denne beskrivelsen.

Allsidig medarbeider med genuin interesse for motorsykler, ATV, etc.

Er du genuint interessert i motorsykler, ATV og moped – eller rettere sagt: Alle motoriserte ting? Er du allsidig og liker i tillegg å jobbe i butikk, litt på verksted, og kan gjøre alt fra reparering av motorsykler til støvsuging?

Da er vi interesserte i å komme i kontakt med deg!

Viktig at du kan ta initiativ, ansvar og skjønner hva som trengs å gjøres uten å måtte få direkte beskjed om alt du må gjøre. Du liker å komme med forslag, og er interessert i arbeidsplassen din.

Det kan være snakk om mulighet for både fast stilling og sesongbasert arbeid.

Fritidssenteret

Fritidssenteret

Fritidssenteret er en liten bedrift starta i 2003, med 2 ansatte. Vi har godkjent motorsykkel- og ATV-verksted. Generelt er vi interesserte i alle motoriserte ting, og driver butikk og verksted – alt samlet. Her jobber vi med nye og brukte motorsykler (fortrinnsvis Yamaha og Honda) og ATV-er (CF Moto), cross, gressklippere, snøfresere, motorsager, båtmotorer og mer.
Mer om selskapet
Roy Gjevre
Daglig leder
camerastoremagnifiermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram