iValdres, logo
Favicon, iValdres

Åpen stilling

Annonse
Selskapet har ikke en utlyst ledig stilling for øyeblikket, men ønsker likevel kontakt med deg som kjenner deg igjen i denne beskrivelsen.

Detaljorientert kjøkkenmontør/ overflatebehandler

Volden i Valdres AS søker etter en person som har det lille ekstra. Arbeidsoppgavene er overflatebehandling av våre kjøkken, bad, etc. og å montere/klargjøre disse for levering til kunde. Dette er et krevende arbeid, da det blir stilt meget høye krav til sluttproduktet.

Du som søker må være: nøyaktig og pirkete, ha et godt syn, se og oppfatte detaljer, godt håndlag, ha god helse og være fysisk sterk. Du må ha kjennskap til sprøytemaling fra før, og du må kunne håndtere både hammer, drill og skrutrekker.

Videre må du like en travel hverdag, kunne jobbe med flere prosjekter samtidig og ha god struktur. Du må være selvstendig og kunne tenke fremover, slik at det blir flyt i arbeidet. Effektivitet er svært viktig.

Vi jobber etter tidsfrister og er helt avhengig at kundens varer er ferdig til avtalt tid – derfor må det påregnes noe overtid i perioder.

Lønn blir vi enige om. Er dette noe for deg, så kan du sende en søknad med CV til lene@voldenivaldres.no

Volden i Valdres AS

Volden i Valdres AS

Volden i Valdres AS er en liten produsent av kjøkken og div. trevarer. Vi setter vår ære i å levere høykvalitets produkter, noe som gjenspeiles i alle ledd. Vi er 8 personer involvert i bedriften, og vi har et veldig bra arbeidsmiljø. Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstiden.
Mer om selskapet
Lene Volden

Flere åpne stillinger i Valdres

Se alle åpne stillinger
camerastoremagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram