iValdres, logo

Åpen stilling

Annonse
Selskapet har ikke en utlyst ledig stilling for øyeblikket, men ønsker likevel kontakt med deg som kjenner deg igjen i denne beskrivelsen.

Pumpemontør/rørlegger med erfaring fra mekaniske fag

Har du bakgrunn fra rørleggerarbeid, erfaring som pumpemontør eller andre mekaniske fag, og har førerkort klasse BE, så er vi åpne for å ansette deg. Ekstra positivt er det om du har førerkort for lastebil, klasse C.
Det er ikke et absolutt krav med erfaring; er du ung og i stedet har genuin interesse for faget, så vil du få nødvendig opplæring.

Det kan bli variert arbeid. For eksempel i stille perioder kan det være snakk om forefallende og vedlikeholdsarbeid på.

Oppdrag er i hovedsak i Valdresregionen, men i perioder kan det bli enkelte oppdrag utenfor distriktet – for eksempel Gjøvik, Lillehammer og Vestlandet.

Kategori:
Valdres Brønnboring AS

Valdres Brønnboring AS

Valdres Brønnboring ble etablert i 1996, og driver i hovedsak med brønn- og energiboring/spesialboring i Valdresregionen. Vi er i dag det ledende brønnboringsfirmaet i regionen. Vi omsetter for cirka 15 millioner i året, og består av 7 ansatte som har et godt arbeidsmiljø.
Mer om selskapet
Jon Harald Skattebo
Daglig leder
camerastoremagnifiermenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram