iValdres, logo
Favicon, iValdres

Åpen stilling

Annonse
Selskapet har ikke en utlyst ledig stilling for øyeblikket, men ønsker likevel kontakt med deg som kjenner deg igjen i denne beskrivelsen.

Serviceinnstilt vaktmester med erfaring

Har du erfaring innen vaktmesterfaget, har fagbrev eller har tilsvarende lang erfaring innen byggebransjen?

Er du i tillegg glad i å møte alle typer mennesker, yte den beste service, takle å ha mange baller i luften, er fleksibel, tåler vær og vind, da synes jeg du skal ta kontakt.

Vi krever referanser.

Kategori:
Arves Vaktmesterservice AS

Arves Vaktmesterservice AS

Arves Vaktmesterservice AS ble etablert i 2003 og har vokst seg til å være en bedrift med 14 ansatte. Vi server i hovedsak hyttekunder på Beitostølen. Vårt slagord «Alt på ett sted», gjenspeiler hva vi gjør. Vi er godkjent renholdsfirma, godkjent vaktselskap. Som den største vaktmesterbedriften på Beitostølen, har vi mer enn 2000 større eller mindre oppdrag i løpet av et år, vi leverer renhold, gressklipping og trefelling (bortkjøring), beising og maling, snømåking, snekring, vedlikehold og rep av alle typer tak er bare noe av det vi gjør. Vi har fast ukentlig tilsyn av flere enn 100 hytter og vi tilbyr nøkkeloppbevaring og lagerleie.
Mer om selskapet
Marit H. Bryhn-Svensen
Daglig leder

Flere åpne stillinger i Valdres

Se alle åpne stillinger
camerastoremagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram