Bestille stillingsannonse i Valdres

Bestille stillingsannonse i Valdres

Bestill fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

iValdres.no har, uten sammenligning, den beste og mest dekkende oversikten over ledige stillinger i Valdres. Resultatet er flere tusen besøk hver mnd og er kanskje den nettsiden hvor flest sjekker jobbmarkedet i regionen?

Se også åpne stillinger

I en region hvor de store landsdekkende tjenester for stillingsannonsering ikke har spesielt med aktivitet, har iValdres.no (sammen med nav.no), hatt den største og mest dekkende oversikten over jobbmuligheter i Valdres. Dette har gjort vår oversikt svært populær og vi er kanskje den meste brukte tjenesten til dette formålet i regionen.

Med en offensiv i 2018, hvor vi også registrerte alle åpne stillinger i Valdres, så er iValdres.no den klart beste tjenesten for de som ønsker å oppdatere seg på jobbmuligheter i regionen.

 – Les mer om åpne stillinger i Valdres

Men hvorfor fremhevet stilling?

Når vi vet at alle stillinger blir presentert på iValdres.no, hvorfor skal du da bestille en fremhevet stilling?

  1. Profesjonell fremstilling av stillingsbeskrivelsen, som også kan benyttes til deling i f.eks. sosiale medier.
  2. En betydelig mer fremtredende og synlig plassering på siden over ledige stillinger
  3. Presentert på andre undersider av iValdres.no, hvor folk ikke nødvendigvis leter aktivt etter jobb.
  4. Delinger gjennom våre sosiale mediekanaler som Facebook, hvor vi også kan være behjelpelige med å annonsere stillingen ytterligere.
  5. Godt synlig i vårt ukentlige nyhetsbrev som sendes ut per epost til flere hundre personer.

Pris for fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

Eksempel på en fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

Eksempel på en fremhevet stillingsannonse på iValdres.no

Som alle andre tjenester på iValdres.no, så er de fremhevede stillingsannonsene priset slik at alle skal kunne forsvare kostnaden. Uansett størrelse på bedrift og stilling.

En fremhevet stilling på iValdres.no koster kun 1.250,- eks mva og ligger ute hele perioden frem til søknadsfrist, maks 1 mnd.

Hjelp med ekstra profilering

Vi har noen titalls faste kunder som benytter oss, gjennom eierselskapet TALA, til å sette opp ferdige annonsepakker på kryss av medier.

Slik har vi til enhver tid god erfaring og kunnskap om hvilke kanaler som fungerer, og som er nødvendig, for å komme i mål med rekrutteringen.

Sosiale medier som Facebook og LinkedIn viser seg ofte som de de viktigste kanalene når søknadsfristen er endt, både ved gratis (organisk) deling – men ikke minst kostnadseffektiv annonsering for å nå ut spisset mot de mest aktuelle.

Ta gjerne kontakt om du ønsker at vi skal sette opp et forslag til stillingskampanje, eller bare ønsker hjelp med selve annonseringen i Facebook, LinkedIn m.fl.

Ta kontakt om du ønsker fremhevet stilling, eller ytterligere hjelp med stillingsannonsering

Tlf. 958 26 757 || post@tala.no

Åpne stillinger i Valdres

Vi ser at en av de store utfordringene med tanke på tilflytting til Valdres – er jobbmuligheter.

Se bare på alle de som flytter ut i ung alder for å utdanne seg. Mange har et ønske om å flytte tilbake til Valdres senere, men dropper dette i alle hovedsak på grunn av jobbmulighetene for den kompetansen og utdannelsen en har opparbeidet seg.

På den andre siden så ser vi at mange lokale bedrifter, ikke aktivt søker etter høyt kompetente medarbeidere, men svært gjerne ansetter og lager en rolle om den riktige kandidaten tar kontakt.

iValdres.no startet derfor opp arbeidet med å registrere alle åpne stillinger i Valdres, på kryss av bransjer og roller. Selskap som ikke har en utlyst ledig stilling, men som gjerne snakker med kandidater som kjenner seg igjen i en bestemt beskrivelse.

Denne tjenesten er gratis om din bedrift setter opp tekst og beskrivelse selv.