Stillingsannonse

Byggmester Ranheim AS søker etter både tømrer og blikkenslager

Tømrer og blikkenslager

Grunnet stor etterspørsel av våre tjenester så søker vi etter flere dyktige medarbeidere.

Våre ansatte får mye ansvar og kan i stor grad ta egne avgjørelser, med gode utviklingsmuligheter innad i selskapet. Vi tilbyr en jobb i et innovativt og hyggelig arbeidsmiljø, med trygge rammer i et fullservice og velrenommert byggefirma i Valdres.

Som selskap utfører vi de fleste typer oppdrag i bransjen. Fra oppføring av nye hus, hytter og næringsbygg – til restaurering av bygg.  Vi har medarbeidere innen alle fagfelt og med ulik kompetanse og erfaring – fra fagskoleingeniører til tømrerlærlinger. Som en del av vårt team vil du kunne dele dine erfaringer, så vel som å lære av våre – sammen har vi alle gode utviklingsmuligheter!

Vi konkurransedyktige på lønn, pensjon, forsikringer.


Tømrer

Som tømrer i Byggmester Ranheim så har du fokus på kvalitet på alt arbeid, har evne til å jobbe selvstendig og i lag. Ha gjerne personlige mål om å utvikle deg videre.

Søknad merkes «tømrer» og sendes til byggmester@ranheim.no.
Søkere blir vurdert fortløpende.


Blikkenslager

Med eget blikkenslagerverksted på Leira, vil du som blikkenslager i Byggmester Ranheim få varierte oppgaver både i verkstedet og med montering ute på byggeplass.

Du må veldig gjerne ha erfaring og utdannelse som blikkenslager, men vi hører også gjerne ifra deg som har andre erfaringer fra byggebransjen (f.eks. tømrer) og som ønsker nye typer oppdrag. Dine nye medarbeidere har høy kompetanse og lang erfaring, som veldig gjerne hjelper deg med opplæring.

Søknad merkes «blikkenslager» og sendes til byggmester@ranheim.no.
Søkere blir vurdert fortløpende.


Ønsker du å bli en del av vårt team? Vi gleder oss til å høre i fra deg!

Spørsmål kan rettes til daglig leder Terje Ranheim,
tlf. 91 88 43 85,
byggmester@ranheim.no

Om oss:
Byggmester Ranheim er en entreprenør i Valdres som hjelper deg med alle ledd i prosessen ved bygging eller rehabilitering av bygninger, være seg at du er en privatperson, bedrift eller fra det offentlige.
Siden bedriften ble etablert i 1972 har vårt hovedfokus vært kvalitet, noe som har gjort oss til en velrenommert og ledende aktør i Valdres.
Vi er 19 medarbeidere med ulik spisskompetanse, har både blikkenslager- og snekkerverksted, og er bl.a. forhandler av Kaizer skjøtefrie takrenner. I tillegg har vi spesialisert oss på rehabilitering av verneverdige bygg.
www.ranheim.no
Terje Ranheim
Daglig leder
91 88 43 85
byggmester@ranheim.no
Stillingstittel:
Tømrer / blikkenslager
Arbeidsgiver:
Byggmester Ranheim AS
Arbeidssted:
Nord-Aurdal
Varighet:
Fulltid
Søknadsfrist:
Snarest
Se alle ledige stillinger