Guidede turer i Valdres – turguider

Med sin varierte og storslåtte natur er Valdres et eldorado for mange ulike villmarksturer. På denne siden vil du få en oversikt over de aktørene som tilbyr guidede turer i Valdres.

De fleste turer i villmarken kan du naturlig nok gjøre selv, men med en kjent og erfaren guide vil du kanskje oppleve steder du ellers ikke hadde funnet. I mange områder så er det også en viktig faktor rent sikkerhetsmessig.

Topptur, skitur, fjelltur, villmarkstur

Guidede turer i Valdres – turguiderDet finnes aktører og tilbud som gjør at du kan få med deg en guide på de aller fleste typer villmarksturer i Valdres. De fleste aktørene har faste pakker/tilbud, men kan også skreddersy turen etter dine ønsker.

Uansett om du ønsker deg en skitur i nydelig vinterlandskap, fjelltur med historiske steder og fortellinger, eller toppturer både sommer og vinter så håper vi å kunne hjelpe deg med å finne guide på denne siden.

Se også:
Andre aktiviteter og opplevelser i Valdres

Turguider i Valdres:

Jotun Fishing

Jotun Fishing tilbyr skreddersydde fiskeopplevelser i Jotunheimen for hele familien. Vi er lommekjent i de flotte fiskevannene i Vang i Valdres. Det som er spesielt bra her, er at fisken biter lett, du får helt urørt natur og snittstørrelse.

Finn andre aktiviteter i Valdres

Grønolen Fjellgard

Vi tilbyr guidede turer i områdene rundt Beitostølen, her kan du bli med erfarne guider på turer til ulike topper i Jotunheimen.

Les mer om turene til Grønolen Fjellgard

Synhorn Via Ferrata

“Jernveien” opp Synshorn. 400 høydemeter med tildels loddrett klatring, også for deg uten klatreerfaring!

Les mer om Synshorn Via Ferrata

BerntsenFjell

Fjell og breguiding med utgangspunkt fra Beitostølen. Jeg tar deg med til topps på flere av Jotunheimens topper både over og under 2000 m.
Jeg tilbyr også klatrekurs, brekurs, skredkurs og fjellsportkurs

Les mer om BerntsenFjell

Jotun Fishing

Jotun Fishing tilbyr skreddersydde fiskeopplevelser i Jotunheimen for hele familien. Vi har vokst opp i den majestetiske Jotunheimen, og er lommekjent i de flotte fiskevannene i Vang i Valdres. Det som er spesielt bra her, er at fisken biter lett, du får helt urørt natur og snittstørrelse.

Les mer om Jotun Fishing

Eit O Anna

Vi tilbyr guidede sykkel- og fotturer i Sør-Valdres. Spennende og historiske ruter

Les mer om turene til Eit O Anna

Vassfaret Villmarksturer

Vi arrangerer og tilbyr eksklusive turer og aktiviteter utendørs i disse områden Vassfaret og Vidalen hele året.

Les mer om turene til Vassfaret Villmarksturer