Innholdsproduksjon på iValdres.no, av TALA

Nye kunder ved å gi relevant innhold

Vi hjelper bedrifter med å produsere innhold som deres kunder syns er nyttig, morsomt eller på andre måter interessant.

Slik kan bedriften påvirke og fortelle sitt budskap til målgruppen, i en setting hvor kunden selv ønsker å være. Dette er derfor en form for reklame som ikke oppleves som slitsom og masete – samtidig som den er informativ.

Innholdsproduksjon – Populært av en grunn

Ved å se på det store bildet og i hvilke kanaler det totale reklamebudsjettet til norske virksomheter brukes, kan man få gode svar på hvilke markedsføringstiltak som gir norske bedrifter størst verdi. De siste årene har større og større andeler blitt flyttet til såkalt innholdsproduksjon.

Nesten uansett hvilke bedrifter vi snakker med, så kan de fortelle at kundene har mye mer informasjon om produktene/tjenestene før de tar kontakt i dag, sammenlignet med bare noen få år tilbake.

Nå ønsker folk flest å lese seg opp og skaffe informasjon selv, før de går i butikken, oppsøker håndverkeren eller utfører andre kjøp. Hva om informasjonen de leser seg opp på kommer fra din bedrift?

– Nå ønsker folk flest å lese seg opp og skaffe mer informasjon selv, før de går i butikken, oppsøker håndverkeren eller utfører andre kjøp.

Vi mener at innholdsproduksjon ofte er ideelt for å bygge kjennskap til merkevarer og produkter, gi kunder inspirasjon, vise en bedrifts gode egenskaper som produktkunnskap og service, gi bedriften bedre tilgjengeligheten / synlighet ved søk på Internett (Google m.fl.) osv.
Ønsker du derimot å få flest inn i butikken og øke omsetningen førstkommende helg, så er nok reduserte priser/tilbud og mer pågående annonsering et mer aktuelt tiltak.

Hvorfor bør TALA og iValdres.no produsere innholdet for deg?

Det er selvfølgelig ingenting i veien for at du produserer innholdet selv, og sannsynligvis er dette det rimeligste alternativet. Likevel vil du få noen fordeler ved å sette denne produksjonen bort til oss.

Kompetanse
Vi har erfaring med denne type produksjon og vil trolig enklere finne ut hvilken type innhold og distribusjon som er ideelt for å nå din målgruppe. I tillegg til kompetanse innen markedsføring, har vi ansatte med erfaring fra journalistikk, videoproduksjon og historiefortelling / forfatterskap

Slik er vi trygge på å produsere riktig innhold til din målgruppe – sammen med deg/dere.

iValdres.no – en tyvstart i søkeresultatene
Det at folks innhenting av informasjon ofte begynner med et søk på Google, gjør søkesynlighet til en viktig del av innholdsproduksjon.

Her produserer man relevant innhold som kommer høyt i Google (og andre søkemotorer) sine søkeresultater – når en kunde gjør relevante søk, f.eks. søker etter produktene dine.

Over flere år har iValdres.no opparbeidet seg en høy stjerne hos søkemotorer som Google. Det betyr at når vi produserer innhold i dag, så vil vi enklere og raskere kunne oppnå topplasseringer i søkeresultatene.

Med andre ord vil du sannsynligvis ha større muligheter til å bli synlig ved å publisere innholdet ditt på iValdres.no enn på din egen nettside.

– Det betyr at når vi produserer innhold i dag, så vil vi enklere og raskere kunne oppnå topplasseringer i søkeresultatene.

– Innhold direkte på Facebook, Instagram og andre sosiale medier, gir deg sjeldent synlighet ved søk på Internett

Breddeerfaring 
Vi har solid erfaring med profilering og synliggjøring av bedrifter i de fleste bransjer,
og har derfor utviklet gode “følere” og rutiner for å finne hvilke aspekter av din bedrift som bør belyses, og hvordan man distribuerer denne informasjonen for å nå din målgruppe.

Oppsummert, når vi produserer innhold for bedrifter, benytter vi all vår opparbeidete erfaring om markedsføring, profilering og kunnskap om hvordan Google og ulike sosiale medier fungerer, sammen med erfaring fra journalistikk, historiefortelling og videoproduksjon.

Folk vil underholdes og lære – ikke stresses med reinspikka reklame. Derfor, la oss hjelpe dere å levere underholdende, informativ reklame!

Ta kontakt så ser vi på hvilke muligheter din bedrift har

Tlf. 958 26 757 || post@tala.no