Grus og stein i Valdres
Lokale bedrifter

Pukkverk, skiferbrudd og grustak i Valdres

På denne siden ønsker vi å hjelpe deg med å finne skiferbrudd, pukkverk og grustak hvor du får kjøpt naturstein, skifer, grus og andre masser i Valdres.

Nederst ser du en enkel oversikt over aktører som driver pukkverk, grustak og lignende i Valdres. Se over bedriftene og kontakt den eller de du mener passer best til ditt behov.

For de fleste er knusing av stein – knusing av stein. For andre er det nærmest en lidenskap å knuse fjell i riktige fragmenter og typer masser/stein.

Fjelltak med naturstein, skifer, m.m.

Enkelte fjelltak i Valdres har spesialisert seg på naturstein, skifer og andre steintyper som kan benyttes til mur, flis og heller.

Grus, pukk, sand i Valdres

Andre har fokus på å produsere grus, pukk, sand og andre fragmenter som kan benyttes til veier, asfalt, betong, tomter og andre anlegg.

Hva en ønsker å produsere er ikke nødvendigvis avhengig av interesse, men av type fjell i området ved grustaket, fjelltaket eller skiferbruddet.

Andre tjenester relatert til pukkverk og grustak

Mange bedrifter som utvinner masser og stein fra fjell og grunn i Valdres har også en maskinpark som gjør at de kan hjelpe deg med transport, grusing og levering av produktene.

Les merVis mindre
Mangler din bedrift?
crosschevron-down-circlechevron-left-circle