Erfaring eller utdanning innen automasjonsfaget

Annonse
Prosess Automasjon AS
Prosess Automasjon ASProsess Automasjon AS fikser det meste innen automatikk, om det er reparasjon eller erstatning av eldre/ødelagt styring, eller nye anlegg. Her kan nevnes at vi blant annet jobber med automatisering av bygg, SMS-varsling og overvåkning, renovasjon av tekniske installasjon, vann og avløp.

10 års praktisk erfaring og/eller solid kunnskap, samt én eller flere spesialiseringer innen automasjonsfaget

For at du skal være aktuell for oss, må du enten ha meget lang arbeidserfaring, eller være utdannet med solid kunnskap om faget, og gjerne spesialkunnskap om enkelte felt.

1) Du har lang, allsidig praktisk erfaring innenfor automasjonsfaget.

Her er det viktig at du har solid teoretisk kunnskap, da vi gjør oss nytte av avansert matematikk. Likevel kan mye erfaring fra problemløsning over flere år kompensere for noe lavere forståelse av teori.

2) Du har veldig god kunnskap eller utdannelse innen automasjonsfaget, samt spesialisering innen ett eller flere av følgende felt:

  • Toppsystem/SD-anlegg
  • Radio
  • GSM
  • PLS-systemer (styring og regulering)

Erfaring er et pluss, men her er det viktigst at du innehar solid teoretisk forståelse for faget, da dette er noe vi kan bygge videre på.

Eivind Follinglo
Daglig leder
908 48 390
eivind@prosessautomasjon.no
Mer om selskapet

Andre potensielle stillinger i Valdres

Nedenfor finner du et lite utvalg av flere åpne stillinger i Valdres, hvor bedrifter åpner for å ansette drømmekandidaten til tross for at de ikke har en utlyst ledig stilling. 
Se alle åpne stillinger i Valdres
Go to Top