Detaljorientert kjøkkenmontør / overflatebehandler

Annonse
Volden i Valdres AS
Volden i Valdres logoVolden i Valdres AS er en liten produsent av kjøkken og div. trevarer. Vi setter vår ære i å levere høykvalitets produkter, noe som gjenspeiles i alle ledd.
Vi er 8 personer involvert i bedriften, og vi har et veldig bra arbeidsmiljø. Vi trives sammen både i og utenfor arbeidstiden. 

Detaljorientert kjøkkenmontør/ overflatebehandler

Volden i Valdres AS søker etter en person som har det lille ekstra. Arbeidsoppgavene er overflatebehandling av våre kjøkken, bad, etc. og å montere/klargjøre disse for levering til kunde. Dette er et krevende arbeid, da det blir stilt meget høye krav til sluttproduktet.

Du som søker må være: nøyaktig og pirkete, ha et godt syn, se og oppfatte detaljer, godt håndlag, ha god helse og være fysisk sterk. Du må ha kjennskap til sprøytemaling fra før, og du må kunne håndtere både hammer, drill og skrutrekker.

Videre må du like en travel hverdag, kunne jobbe med flere prosjekter samtidig og ha god struktur. Du må være selvstendig og kunne tenke fremover, slik at det blir flyt i arbeidet. Effektivitet er svært viktig.

Vi jobber etter tidsfrister og er helt avhengig at kundens varer er ferdig til avtalt tid – derfor må det påregnes noe overtid i perioder.

Lønn blir vi enige om. Er dette noe for deg, så kan du sende en søknad med CV til lene@voldenivaldres.no

Lene Volden
Daglig leder
922 38 322
lene@voldenivaldres.no
Mer om selskapet

Andre potensielle stillinger i Valdres

Nedenfor finner du et lite utvalg av flere åpne stillinger i Valdres, hvor bedrifter åpner for å ansette drømmekandidaten til tross for at de ikke har en utlyst ledig stilling. 
Se alle åpne stillinger i Valdres