Serviceinnstilt vaktmester med 10 års erfaring

Annonse
Arves Vaktmesterservice AS
Arves Vaktmesterservice AS logoArves Vaktmesterservice AS ble etablert i 2003 og har vokst seg til å være en bedrift med 14 ansatte. Vi server i hovedsak hyttekunder på Beitostølen. Vårt slagord «Alt på ett sted», gjenspeiler hva vi gjør. Vi er godkjent renholdsfirma, godkjent vaktselskap. Som den største vaktmesterbedriften på Beitostølen, har vi mer enn 2000 større eller mindre oppdrag i løpet av et år, vi leverer renhold, gressklipping og trefelling (bortkjøring), beising og maling, snømåking, snekring, vedlikehold og rep av alle typer tak er bare noe av det vi gjør. Vi har fast ukentlig tilsyn av flere enn 100 hytter og vi tilbyr nøkkeloppbevaring og lagerleie.

Serviceinnstilt vaktmester med 10 års erfaring

Har du minimum 10 års erfaring innen vaktmesterfaget, har fagbrev eller har tilsvarende lang erfaring innen byggebransjen?

Er du i tillegg glad i å møte alle typer mennesker, yte den beste service, takle å ha mange baller i luften, er fleksibel, tåler vær og vind, da synes jeg du skal ta kontakt.

Vi krever referanser.

Marit H. Bryhn-Svensen
Daglig leder
990 09 553
post@arvesvakt.no
Mer om selskapet

Andre potensielle stillinger i Valdres

Nedenfor finner du et lite utvalg av flere åpne stillinger i Valdres, hvor bedrifter åpner for å ansette drømmekandidaten til tross for at de ikke har en utlyst ledig stilling. 
Se alle åpne stillinger i Valdres