Blikkenslagermester Narve Bergene

Blikkenslagermester Narve Bergene i Valdres tilbyr alle tjenester innen blikkenslagerfaget. Utvendig blikkenslagerarbeid, takrenner, beslag, ventilasjon m.m..

Snekker Frode Bring

Frode Bring, snekker i Valdres i nærmere 20 år, tilbyr et stort utvalg forskjellige snekkertjenester. I tillegg tilbyr vi hytteservice og vaktmestertjenester på Aurdalsåsen.

Valdres Skinn og Ull

Valdres Skinn og Ull er en butikk i Aurdal som selger tradisjonsrike kvalitetsklær av forskjellige typer skinn og ull. Varesortimentet strekker seg fra ullgensere og -jakker, sokker, luer, sko og div. andre ullvarer.

Aurdal Rørleggertjenester AS

Aurdal Rørleggertjenester AS ble startet i 2003, og tilbyr tjenester innen det meste relatert til varme, sanitær og rehabilitering av disse på bolig eller hytte. Oppdrag i hele Valdres.

Valdres logopedtjeneste v/ Mette Tandberg

Valdres Logopedtjeneste er en privat logopedtjeneste i Valdres, som drives av Mette Tandberg. En logopeds arbeidsområde er språk- og talevansker, samt dysfagi (spise- og svelgvansker)

Valdres Renholdservice ZMR

Ledende innen renhold i Valdres og er offentlig godkjente som renholdsvirksomhet. Daglig renhold, tepperens, matteutleie, vindusvask m.m.

Alf Bøe AS

Alf Bøe AS fra Aurdal i Valdres utfører tjenester knyttet til anleggsbransjen i store deler av Valdres. Hus- og hyttetomter, VA-anlegg, brøyting

Aaberg skogsdrift

Aaberg Skogsdrift er en bedrift i Aurdal som driver med skogsdrift og tømmerhogst i Valdres. Lang erfaring med maskinelt og manuelt hogstarbeid

Små Vesen AS

Eit bryggeri i Aurdal som brygger øl med vekt på godt handverk og lagspel med dei underjordiske. 4 typar øl: Audhumla, Vette, Marmæle og Fjøsnisse