Aurdal

Vaktmestertjenester Valdres AS

Vaktmestertjenester Valdres AS tar oppdrag i hele Valdres – alt fra maling og sparkling, til trefelling, snøbrøyting og annet vaktmesterrelatert arbeid.

Aurdalsstua Familierestaurant

Aurdalsstua Familierestaurant i Aurdal serverer kvalitetsmat av ferske råvarer – både i restauranten og take-away. I tillegg tilbyr de cateringtjenester i hele Valdres.

Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

ASB Regnskap og Kontor AS

ASB Regnskap og Kontor AS på Bjørgo tilbyr rådgivning, utvikling av praktiske rutiner og bedriftsutvikling til sine kunder, samt regnskapsføring, fakturering, lønn og selskapsstiftelse.

Snekker Frode Bring

Frode Bring, snekker i Valdres i nærmere 20 år, tilbyr et stort utvalg forskjellige snekkertjenester. I tillegg tilbyr vi hytteservice og vaktmestertjenester på Aurdalsåsen.

Valdres Skinn og Ull

Valdres Skinn og Ull er en butikk i Aurdal som selger tradisjonsrike kvalitetsklær av forskjellige typer skinn og ull. Varesortimentet strekker seg fra ullgensere og -jakker, sokker, luer, sko og div. andre ullvarer.

Aurdal Rørleggertjenester AS

Aurdal Rørleggertjenester AS ble startet i 2003, og tilbyr tjenester innen det meste relatert til varme, sanitær og rehabilitering av disse på bolig eller hytte. Oppdrag i hele Valdres.

Valdres logopedtjeneste v/ Mette Tandberg

Valdres Logopedtjeneste er en privat logopedtjeneste i Valdres, som drives av Mette Tandberg. En logopeds arbeidsområde er språk- og talevansker, samt dysfagi (spise- og svelgvansker)

Valdres Renholdservice ZMR

Ledende innen renhold i Valdres og er offentlig godkjente som renholdsvirksomhet. Daglig renhold, tepperens, matteutleie, vindusvask m.m.

Alf Bøe AS

Alf Bøe AS fra Aurdal i Valdres utfører tjenester knyttet til anleggsbransjen i store deler av Valdres. Hus- og hyttetomter, VA-anlegg, brøyting