Aurdal

Vaktmestertjenester Valdres AS

Vaktmestertjenester Valdres AS tar oppdrag i hele Valdres – alt fra maling og sparkling, til trefelling, snøbrøyting og annet vaktmesterrelatert arbeid.

Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

Snekker Frode Bring

Frode Bring, snekker i Valdres i nærmere 20 år, tilbyr et stort utvalg forskjellige snekkertjenester. I tillegg tilbyr vi hytteservice og vaktmestertjenester på Aurdalsåsen.

Valdres Skinn og Ull

Valdres Skinn og Ull er en butikk i Aurdal som selger tradisjonsrike kvalitetsklær av forskjellige typer skinn og ull. Varesortimentet strekker seg fra ullgensere og -jakker, sokker, luer, sko og div. andre ullvarer.

Aurdal Rørleggertjenester AS

Aurdal Rørleggertjenester AS ble startet i 2003, og tilbyr tjenester innen det meste relatert til varme, sanitær og rehabilitering av disse på bolig eller hytte. Oppdrag i hele Valdres.

Valdres logopedtjeneste v/ Mette Tandberg

Valdres Logopedtjeneste er en privat logopedtjeneste i Valdres, som drives av Mette Tandberg. En logopeds arbeidsområde er språk- og talevansker, samt dysfagi (spise- og svelgvansker)

Valdres Renholdservice ZMR

Ledende innen renhold i Valdres og er offentlig godkjente som renholdsvirksomhet. Daglig renhold, tepperens, matteutleie, vindusvask m.m.

Alf Bøe AS

Alf Bøe AS fra Aurdal i Valdres utfører tjenester knyttet til anleggsbransjen i store deler av Valdres. Hus- og hyttetomter, VA-anlegg, brøyting

Små Vesen AS

Eit bryggeri i Aurdal som brygger øl med vekt på godt handverk og lagspel med dei underjordiske. 4 typar øl: Audhumla, Vette, Marmæle og Fjøsnisse

Noraker Gård

På Noraker gård produserer og selger de tradisjonell rakfisk, samt lokalmat fra hele Valdres i gårdsbutikken.

Go to Top