Beitostølen

Stølen Bakeri og Catering AS

Stølen Bakeri og Catering AS er en blanding av bakeri / konditori, kafé og restaurant på Beitostølen. De lager lokalmat, bakst og kaker, samt tilbyr catering med utkjøring utført av Just Eat.

Beitostølen Maskinutleie

Beitostølen Maskinutleie, et underselskap av Beitostølen Maskin & Transport AS, tilbyr et solid utvalg maskiner til utleie, til konkurransedyktige priser.

Chen’s Beijing House

Kinesiske restauranter på Beitostølen og i Fagernes som også har take away og catering. Meny med både norsk tradisjonsmat og det beste fra det kinesiske kjøkken.

Markahøvda AS

Byggeklare hyttetomter i D-feltet på Markahøvda (D1–D26). Ca. 1,5km fra Beitostølen sentrum, i retning Jotunheimen og Valdresflya.

Bygdin Fjellhotell

Bygdin Fjellhotell ligger ved inngang til Jotunheimen, 12km nord for Beitostølen. Overnattingsmulighet og koselig fjellkro for gjennomreisende.

Arves Vaktmesterservice AS

Vaktmesterfirma på Beitostølen som blei etablert i 2000. Utfører alt av hytteservice og tjenester knyttet til hus og hytter på Beitostølen og omegn

bareKOS restaurant Beitostølen

BareKOS er en velrenommert restaurant på Beitostølen, hvor alt ligger til rette for at du skal kunne nyte en bedre middag eller bare kose deg i det lille barhjørnet.