#LOGIN Fagernes

#LOGIN på Fagernes kjøpesenter – tidligere Vero Moda – fører klær og sko til unge jenter og damer. I tillegg tilbyr de diverse gaveartikler, interiør og smykker, samt tilbehør som belter og skjerf.

BRUSTAD Fagernes

BRUSTAD på Fagernes kjøpesenter fører et stort utvalg dameklær og -sko, samt parfymer, tilbehør som vesker og lommebøker, smykker, skjerf og solbriller.

Sanne – Hauglid AS

Byggmester og entreprenørforretning som tar oppdrag i hele Valdres. Leverer alt fra eneboliger og hytter, til garasjer, næringsbygg og restaurering og rehabilitering av disse.

Eiksenteret Fagernes

Eiksenteret Fagernes fører landbruksmaskiner, redskap, småvarer og småmaskiner, oljer til alle kjøretøy og mer. I tillegg har de sitt eget verksted for småmaskiner, og produserer hydraulikkslanger fra Hydroscand.

Interiørsenteret Valdres

Interiørsenteret Valdres har samlet kjedene Fargerike, Varmefag, Bergersen Flis og Hyttetorget i ett butikklokale - sentralt i hjertet av Fagernes sentrum. Maling og interiør, fliser, gulvavdeling, ovn- og hytteavdeling.

Sy & Strikk

Sy & Strikk er en godt innarbeidet strikkebutikk i Fagernes i mer enn 20 år. Stort utvalg garn, broderi og tilbehør, samt arrangerer strikkekafé

Retura Val-Hall AS

Retura Val-Hall AS spesialtilpasser miljøvennlige avfallsløsninger til næringslivet i Valdres og Hallingdal. I tillegg har de utleie / salg av avfallsbeholdere og containere, komprimatorer, sortering av avfall m.m.

Valdres Last AS

Valdres Last AS tilbyr transport og evt. flytting i Valdres og på Østlandet. Skapbil m/løftelem på 30 kubikk til disposisjon. Kort responstid, bed om tilbud. Vi har Vipps!

Roy Myrland

Roy Myrland tilbyr tjenester innen videoproduksjon, freelancejournalistikk, direktesendinger og lignende medierelatert stoff.

Valdres Installasjon AS

Valdres Installasjon på Fagernes utfører installasjon og vedlikehold på alle typer elektriske installasjoner i hele Valdres.