Fagernes

Kampenes Begravelsesbyrå

Kampenes Begravelsesbyrå er det største og eldste gravferdsbyrået i Valdres. De står til tjeneste med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid av de praktiske oppgavene relatert til dødsfall og gravferd.

Avis Bilutleie Fagernes

AVIS Bilutleie på Fagernes tilbyr utleie av biler og varebiler. 24-timers avlevering, havarihjelp og mer.

J-A Tak og Bygg AS

J-A Tak og Bygg AS tilbyr et vidt spekter av tjenester innen snekring og taktekking. Vi bistår også med måking av snø på tak, stillasutleie og salg av skifer.

Hedna

Vi tilbyr herreklipp, dameklipp og barneklipp. Farge, striper, balayage, foilyage, permanent, brudepynting, oppsett av hår, hull i ørene, farge av vipper og bryn.

#LOGIN Fagernes

#LOGIN på Fagernes kjøpesenter – tidligere Vero Moda – fører klær og sko til unge jenter og damer. I tillegg tilbyr de diverse gaveartikler, interiør og smykker, samt tilbehør som belter og skjerf.

BRUSTAD Fagernes

BRUSTAD på Fagernes kjøpesenter fører et stort utvalg dameklær og -sko, samt parfymer, tilbehør som vesker og lommebøker, smykker, skjerf og solbriller.

Sanne – Hauglid AS

Byggmester og entreprenørforretning som tar oppdrag i hele Valdres. Leverer alt fra eneboliger og hytter, til garasjer, næringsbygg og restaurering og rehabilitering av disse.

Eiksenteret Fagernes

Eiksenteret Fagernes fører landbruksmaskiner, redskap, småvarer og småmaskiner, oljer til alle kjøretøy og mer. I tillegg har de sitt eget verksted for småmaskiner, og produserer hydraulikkslanger fra Hydroscand.

Interiørsenteret Valdres

Interiørsenteret Valdres har samlet kjedene Fargerike, Varmefag og Flisekompaniet i ett butikklokale - sentralt i hjertet av Fagernes sentrum. Maling og interiør, fliser, gulvavdeling, ovn- og hytteavdeling.

Go to Top