Leira

Strandmo ved

Strandmo Ved produserer tørr bjørkeved fra norske skoger og selger/leverer i store deler av Valdres. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Bilberging Valdres AS

Bilberging Valdres AS er den største bergingsstasjonen i Valdres og er tilknyttet både Falck, Viking, NAF og SOS. Vi utfører også alle typer transportoppdrag, også med kollikran.

Kontor til leie Leira

I adm. /lager bygget til Bohus Møbelhuset på Leira er det ledige kontorer i 2. etasje.

Låghus Bygg

Låghus Bygg bygger og selger hytter med og uten tomt. I tillegg rehabiliterer og/eller moderniserer de gamle hytter for sine kunder i Valdres.

Byggmakker Sør AS avd. Leira

Byggmakker Sør AS avd. Leira fører byggevarer, trelast, jernvarer og interiørvarer. Engasjerte og faglig dyktige selgere, som tilbyr den beste hjelpen du kan ønske deg

Zavanna Leira

Zavanna er en klesbutikk som fører moteriktige, feminine plagg til alle anledninger, alle sesonger. Klærne er for kvinner i alle aldre som vil ha klær med god passform.

Sport 1 Valdres Sport

Sport 1 Valdres Sport på AMFI Valdres er en fullsortimentsbutikk med fokus på friluftsliv, jakt og fiske. De fører også et stort utvalg produkter innen sport og ballspill, trening, sykkel, vintersport, klær og sko.

Nille Leira

Nille Leira selger produkter innen en rekke kategorier, som Interiør, Godteri og snacks, Velvære, Kontor, Kjøkken, Tekstiler, Kostymer og mye mer.

Narvesen Leira

Narvesens varesortiment strekker seg fra kaffe, is, mat, pølser og bakst, til tipping i forskjellige varianter, gavekort, og et enormt utvalg av blader og magasiner.

Lindex Leira

Lindex på AMFI Valdres er store på mote, og fører klær, undertøy og kosmetikk for damer og barn.

Go to Top