Nord-Aurdal

Kontor til leie Leira

I adm. /lager bygget til Bohus Møbelhuset på Leira er det ledige kontorer i 2. etasje.

Vaktmestertjenester Valdres AS

Vaktmestertjenester Valdres AS tar oppdrag i hele Valdres – alt fra maling og sparkling, til trefelling, snøbrøyting og annet vaktmesterrelatert arbeid.

TH Bilskade og Utleie AS

TH Bilskade og Utleie AS er et karosseriverksted på Spikarmoen, Fagernes, som hjelper deg med alle typer bilskader. Taksering, forsikringsskader, rustreparasjoner..

Aurdalsstua Familierestaurant

Aurdalsstua Familierestaurant i Aurdal serverer kvalitetsmat av ferske råvarer – både i restauranten og take-away. I tillegg tilbyr de cateringtjenester i hele Valdres.

Låghus Bygg

Låghus Bygg bygger og selger hytter med og uten tomt. I tillegg rehabiliterer og/eller moderniserer de gamle hytter for sine kunder i Valdres.

Elin Strand Foto

Elin Strand Foto tar på seg ulike typer oppdrag innen foto, med eget studio på Strand - 5min fra Fagernes. Barnefoto, bryllupsfoto, reklamefoto..

Kampenes Begravelsesbyrå

Kampenes Begravelsesbyrå er det største og eldste gravferdsbyrået i Valdres. De står til tjeneste med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid av de praktiske oppgavene relatert til dødsfall og gravferd.

Campbell & Co AS

Advokatfirmaet Campbell & Co AS, med avdeling bl.a. på Fagernes, har stort engasjement til kundene, og tilbyr rettshjelp innen et bredt spekter av fagområder.

Strandmo

Strandmo produserer og selger lokalmat innen flere kategorier. Sortimentet består blant annet av Pultost, lagra Kvit kyrost, Stølsrømme, Brim og smør fra eget ysteri. I tillegg tilbyr Strandmo kjøtt fra Valdresgris og Strandmokurv med storfe og fårekjøtt.

Strandmo Ved

Strandmo Ved produserer og selger tørr bjørkeved. Vi leverer i store deler av Valdres, ellers kan veden hentes i Lobygda, på vestsiden av Strandefjorden.