Nord-Aurdal

Bilberging Valdres AS

Bilberging Valdres AS er den største bergingsstasjonen i Valdres og er tilknyttet både Falck, Viking, NAF og SOS. Vi utfører også alle typer transportoppdrag, også med kollikran.

Kontor til leie Leira

I adm. /lager bygget til Bohus Møbelhuset på Leira er det ledige kontorer i 2. etasje.

Vaktmestertjenester Valdres AS

Vaktmestertjenester Valdres AS tar oppdrag i hele Valdres – alt fra maling og sparkling, til trefelling, snøbrøyting og annet vaktmesterrelatert arbeid.

Låghus Bygg

Låghus Bygg bygger og selger hytter med og uten tomt. I tillegg rehabiliterer og/eller moderniserer de gamle hytter for sine kunder i Valdres.

Elin Strand Foto

Elin Strand Foto tar på seg ulike typer oppdrag innen foto, med eget studio på Strand - 5min fra Fagernes. Barnefoto, bryllupsfoto, reklamefoto..

Kampenes Begravelsesbyrå

Kampenes Begravelsesbyrå er det største og eldste gravferdsbyrået i Valdres. De står til tjeneste med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid av de praktiske oppgavene relatert til dødsfall og gravferd.

Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

Avis Bilutleie Fagernes

AVIS Bilutleie på Fagernes tilbyr utleie av biler og varebiler. 24-timers avlevering, havarihjelp og mer.

J-A Tak og Bygg AS

J-A Tak og Bygg AS tilbyr et vidt spekter av tjenester innen snekring og taktekking. Vi bistår også med måking av snø på tak, stillasutleie og salg av skifer.

Hedna

Vi tilbyr herreklipp, dameklipp og barneklipp. Farge, striper, balayage, foilyage, permanent, brudepynting, oppsett av hår, gelish, hull i ørene, farge av vipper og bryn.

Go to Top