Nord-Aurdal

Strandmo ved

Strandmo Ved produserer tørr bjørkeved fra norske skoger og selger/leverer i store deler av Valdres. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Bilberging Valdres AS

Bilberging Valdres AS er den største bergingsstasjonen i Valdres og er tilknyttet både Falck, Viking, NAF og SOS. Vi utfører også alle typer transportoppdrag, også med kollikran.

Kontor til leie Leira

I adm. /lager bygget til Bohus Møbelhuset på Leira er det ledige kontorer i 2. etasje.

Vaktmestertjenester Valdres AS

Vaktmestertjenester Valdres AS tar oppdrag i hele Valdres – alt fra maling og sparkling, til trefelling, snøbrøyting og annet vaktmesterrelatert arbeid.

Låghus Bygg

Låghus Bygg bygger og selger hytter med og uten tomt. I tillegg rehabiliterer og/eller moderniserer de gamle hytter for sine kunder i Valdres.

Elin Strand Foto

Elin Strand Foto tar på seg ulike typer oppdrag innen foto, med eget studio på Strand - 5min fra Fagernes. Barnefoto, bryllupsfoto, reklamefoto..

Kampenes Begravelsesbyrå

Kampenes Begravelsesbyrå er det største og eldste gravferdsbyrået i Valdres. De står til tjeneste med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid av de praktiske oppgavene relatert til dødsfall og gravferd.

Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

Avis Bilutleie Fagernes

AVIS Bilutleie på Fagernes tilbyr utleie av biler og varebiler. 24-timers avlevering, havarihjelp og mer.

Go to Top