Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

Tømrer og taktekker Jan Bakkejordet

Tømrer og taktekker Jan Bakkejordet tilbyr et vidt spekter av tjenester innen snekring og taktekking. Han bistår også med måking av snø på tak, stillasutleie og salg av skifer.

ASB Regnskap og Kontor AS

ASB Regnskap og Kontor AS på Bjørgo tilbyr rådgivning, utvikling av praktiske rutiner og bedriftsutvikling til sine kunder, samt regnskapsføring, fakturering, lønn og selskapsstiftelse.

#LOGIN Fagernes

#LOGIN på Fagernes kjøpesenter – tidligere Vero Moda – fører klær og sko til unge jenter og damer. I tillegg tilbyr de diverse gaveartikler, interiør og smykker, samt tilbehør som belter og skjerf.

BRUSTAD Fagernes

BRUSTAD på Fagernes kjøpesenter fører et stort utvalg dameklær og -sko, samt parfymer, tilbehør som vesker og lommebøker, smykker, skjerf og solbriller.

Byggmakker Skattum Leira

Byggmakker Skattum på Leira fører byggevarer, trelast, jernvarer og interiørvarer. De er en av regionens ledende aktører med over hundre år i bransjen.

Sanne – Hauglid AS

Byggmester og entreprenørforretning som tar oppdrag i hele Valdres. Leverer alt fra eneboliger og hytter, til garasjer, næringsbygg og restaurering og rehabilitering av disse.

Eiksenteret Fagernes

Eiksenteret Fagernes fører landbruksmaskiner, redskap, småvarer og småmaskiner, oljer til alle kjøretøy og mer. I tillegg har de sitt eget verksted for småmaskiner, og produserer hydraulikkslanger fra Hydroscand.

Interiørsenteret Valdres

Interiørsenteret Valdres har samlet kjedene Fargerike, Varmefag, Bergersen Flis og Hyttetorget i ett butikklokale - sentralt i hjertet av Fagernes sentrum. Maling og interiør, fliser, gulvavdeling, ovn- og hytteavdeling.

Zavanna Leira

Zavanna er en klesbutikk som fører moteriktige, feminine plagg til alle anledninger, alle sesonger. Klærne er for kvinner i alle aldre som vil ha klær med god passform.