Nord-Aurdal

TH Bilskade og Utleie AS

TH Bilskade og Utleie AS er et karosseriverksted på Spikarmoen, Fagernes, som hjelper deg med alle typer bilskader. Taksering, forsikringsskader, rustreparasjoner..

Aurdalsstua Familierestaurant

Aurdalsstua Familierestaurant i Aurdal serverer kvalitetsmat av ferske råvarer – både i restauranten og take-away. I tillegg tilbyr de cateringtjenester i hele Valdres.

Elin Strand Foto

Elin Strand Foto tar på seg ulike typer oppdrag innen foto, med eget studio på Strand - 5min fra Fagernes. Barnefoto, bryllupsfoto, reklamefoto..

Kampenes Begravelsesbyrå

Kampenes Begravelsesbyrå er det største og eldste gravferdsbyrået i Valdres. De står til tjeneste med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid av de praktiske oppgavene relatert til dødsfall og gravferd.

Campbell & Co AS

Advokatfirmaet Campbell & Co AS, med avdeling bl.a. på Fagernes, har stort engasjement til kundene, og tilbyr rettshjelp innen et bredt spekter av fagområder.

Strandmo

Strandmo produserer og selger lokalmat innen flere kategorier. Sortimentet består blant annet av Pultost, lagra Kvit kyrost, Stølsrømme, Brim og smør fra eget ysteri. I tillegg tilbyr Strandmo kjøtt fra Valdresgris og Strandmokurv med storfe og fårekjøtt.

Strandmo Ved

Strandmo Ved produserer og selger tørr bjørkeved. Vi leverer i store deler av Valdres, ellers kan veden hentes i Lobygda, på vestsiden av Strandefjorden.

Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

Avis Bilutleie Fagernes

AVIS Bilutleie på Fagernes tilbyr utleie av biler og varebiler. 24-timers avlevering, havarihjelp og mer.

Tømrer og taktekker Jan Bakkejordet

Tømrer og taktekker Jan Bakkejordet tilbyr et vidt spekter av tjenester innen snekring og taktekking. Han bistår også med måking av snø på tak, stillasutleie og salg av skifer.