Elin Strand Foto

Elin Strand Foto tar på seg ulike typer oppdrag innen foto, med eget studio på Strand - 5min fra Fagernes. Barnefoto, bryllupsfoto, reklamefoto..

Kampenes Begravelsesbyrå

Kampenes Begravelsesbyrå er det største og eldste gravferdsbyrået i Valdres. De står til tjeneste med forarbeid, gjennomføring og etterarbeid av de praktiske oppgavene relatert til dødsfall og gravferd.

Campbell & Co AS

Advokatfirmaet Campbell & Co AS, med avdeling bl.a. på Fagernes, har stort engasjement til kundene, og tilbyr rettshjelp innen et bredt spekter av fagområder.

Strandmo

Strandmo produserer og selger lokalmat innen flere kategorier. Sortimentet består blant annet av Pultost, lagra Kvit kyrost, Stølsrømme, Brim og smør fra eget ysteri. I tillegg tilbyr Strandmo kjøtt fra Valdresgris og Strandmokurv med storfe og fårekjøtt.

Strandmo Ved

Strandmo Ved produserer og selger tørr bjørkeved. Vi leverer i store deler av Valdres, ellers kan veden hentes i Lobygda, på vestsiden av Strandefjorden.

Hagen Grusforretning as

Hagen Grusforretning AS ligger i Vestringsbygda mellom Aurdal og Leira i Valdres, og tilbyr grus, sand, pukk og andre knuste masser. Selskapet tilbyr også leieknusing.

Tømrer og taktekker Jan Bakkejordet

Tømrer og taktekker Jan Bakkejordet tilbyr et vidt spekter av tjenester innen snekring og taktekking. Han bistår også med måking av snø på tak, stillasutleie og salg av skifer.

ASB Regnskap og Kontor AS

ASB Regnskap og Kontor AS på Bjørgo tilbyr rådgivning, utvikling av praktiske rutiner og bedriftsutvikling til sine kunder, samt regnskapsføring, fakturering, lønn og selskapsstiftelse.

Hedna

Vi tilbyr herreklipp, dameklipp og barneklipp. Farge, striper, balayage, foilyage, permanent, brudepynting, oppsett av hår, gelish, hull i ørene, farge av vipper og bryn.

Thon regnskap AS

Thon regnskap AS er et autorisert regnskapskontor i Skrautvål, som tilbyr automatiserte regnskaps- og økonomitjenester til konkurransedyktige priser.