Øystre Slidre

Stølen Bakeri og Catering AS

Stølen Bakeri og Catering AS er en blanding av bakeri / konditori, kafé og restaurant på Beitostølen. De lager lokalmat, bakst og kaker, samt tilbyr catering med utkjøring utført av Just Eat.

Coop Byggmix Heggenes

Coop Byggmix Heggenes er et komplett byggevarehus i Øystre Slidre som fører produkter innen alt fra trelast og isolasjon, til ovner, baderomsplater, maling, parkett og verktøy i alle varianter.

Beitostølen Maskinutleie

Beitostølen Maskinutleie, et underselskap av Beitostølen Maskin & Transport AS, tilbyr et solid utvalg maskiner til utleie, til konkurransedyktige priser.

Kveto Fjellgard

Kveto Fjellgard har 3 utleiehytter i Beito. Et stille og rolig område med umiddelbar nærhet til Jotunheimen og Beitostølens mange tilbud.

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Røe Anlegg AS

Jørn Røe i Røe Anlegg AS har over 30 års erfaring i bransjen, og tilbyr tjenester innen graving, muring, og vann og kloakk for hyttemarkedet i Valdres.

Naturgris fra Valdres

Naturgris fra Valdres brenner for å tilby sine kunder det beste kvalitetskjøttet fra sunne dyr som har mye frihet og trives godt i sine omgivelser.

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Valdres Tak og Blikk AS

Valdres Tak og Blikk AS har faglært svenn innen kobber- og blikkenslagerfaget, samt faglært tømrer. Produserer og monterer alt innen blikkenslagertjenester i hele Valdres og utfører måling av radon.

Gulvsliperiet Valdres AS

Gulvsliperiet Valdres AS utfører sliping, behandling og vedlikehold av gulv og trapper. Utfører oppdrag i hele Valdres.