Øystre Slidre

Jørstad Hjort

Jørstad Hjort i Øystre Slidre tilbyr hjortekjøtt fra egen viltfarm, i tillegg til diverse kjøttprodukter av elg. Påtar seg også leiestapping og -skjæring.

Stølen Bakeri og Catering AS

Stølen Bakeri og Catering AS er en blanding av bakeri / konditori, kafé og restaurant på Beitostølen. De lager lokalmat, bakst og kaker, samt tilbyr catering med utkjøring utført av Just Eat.

Coop Byggmix Heggenes

Coop Byggmix Heggenes er et komplett byggevarehus i Øystre Slidre som fører produkter innen alt fra trelast og isolasjon, til ovner, baderomsplater, maling, parkett og verktøy i alle varianter.

Beitostølen Maskinutleie

Beitostølen Maskinutleie, et underselskap av Beitostølen Maskin & Transport AS, tilbyr et solid utvalg maskiner til utleie, til konkurransedyktige priser.

Hyttetomter i Beito

Beito Øyangen er et prosjekt av Beitostølen Maskin og Transport AS, som tilbyr tomter med nøkkelferdige hytter omtrent 4 kilometer fra Beitostølen, og med nærhet til Jotunheimen.

Kveto Fjellgard

Kveto Fjellgard har 3 utleiehytter i Beito. Et stille og rolig område med umiddelbar nærhet til Jotunheimen og Beitostølens mange tilbud.

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Røe Anlegg AS

Jørn Røe i Røe Anlegg AS har over 30 års erfaring i bransjen, og tilbyr tjenester innen graving, muring, og vann og kloakk for hyttemarkedet i Valdres.

Naturgris fra Valdres

Naturgris fra Valdres brenner for å tilby sine kunder det beste kvalitetskjøttet fra sunne dyr som har mye frihet og trives godt i sine omgivelser.

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.