Øystre Slidre

Jørstad Hjort

Jørstad Hjort i Øystre Slidre tilbyr hjortekjøtt fra egen viltfarm, i tillegg til diverse kjøttprodukter av elg. Påtar seg også leiestapping og -skjæring.

Coop Byggmix Heggenes

Coop Byggmix Heggenes er et komplett byggevarehus i Øystre Slidre som fører produkter innen alt fra trelast og isolasjon, til ovner, baderomsplater, maling, parkett og verktøy i alle varianter.

Beitostølen Maskinutleie

Beitostølen Maskinutleie, et underselskap av Beitostølen Maskin & Transport AS, tilbyr et solid utvalg maskiner til utleie, til konkurransedyktige priser.

Hyttetomter i Beito

Beito Øyangen er et prosjekt av Beitostølen Maskin og Transport AS, som tilbyr tomter med nøkkelferdige hytter omtrent 4 kilometer fra Beitostølen, og med nærhet til Jotunheimen.

Kveto Fjellgard

Kveto Fjellgard har 3 utleiehytter i Beito. Et stille og rolig område med umiddelbar nærhet til Jotunheimen og Beitostølens mange tilbud.

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Røe Anlegg AS

Jørn Røe i Røe Anlegg AS har over 30 års erfaring i bransjen, og tilbyr tjenester innen graving, muring, og vann og kloakk for hyttemarkedet i Valdres.

Jevne Bygg AS

Jevne Bygg AS hjelper deg med alt fra nybygg, tilbygg, rehabilitering, veiledning og tredjepartskontroll. Våre kunder er både bedrifter og privatfolk i Valdres, og da stort sett i Vang.

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Valdres Tak og Blikk AS

Valdres Tak og Blikk AS har faglært svenn innen kobber- og blikkenslagerfaget, samt faglært tømrer. Produserer og monterer alt innen blikkenslagertjenester i hele Valdres og utfører måling av radon.

Go to Top