VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Røe Anlegg AS

Jørn Røe i Røe Anlegg AS har over 30 års erfaring i bransjen, og tilbyr tjenester innen graving, muring, og vann og kloakk for hyttemarkedet i Valdres.

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Høgden Graving og Transport

Høgden Graving og Transport hjelper deg med graving, massetransport og brøyting primært i Øystre Slidre, men tar oppdrag i store deler av Valdres.

Ola Veltun

Ola Veltun i Rogne tar på seg de fleste oppdrag som retter seg mot snekker- og tømrerarbeid i Nord-Aurdal, Vestre Slidre og Øystre Slidre

Tømrer Knut Jørstad

Tømrer Knut Jørstad fra Rogne i Valdres kan hjelpe deg med alt av snekker- og tømrerarbeid i Valdres, med Øystre Slidre som viktigste arbeidsområde.

Helge Fjelltun

Helge Fjelltun i Rogne kan hjelpe deg med det meste innen skogsdrift og trefelling, samt brøyting, vedlikehold av veg og mindre graveoppdrag.

Høgden Maskinservice AS

Høgden Maskinservice AS er en entreprenør fra Rogne i Valdres som hjelper deg med det meste innen graving, massetransport og sprenging av fjell.

Fjellvang Transport AS

Henter og leverer partier og varer i de fleste størrelser og volum. Også kranbil til spesialtransport samt bygging/demontering av bygg.

Grobakken Landmek AS

Grobakken Landmek AS er forhandler av innredninger, rekvisita og utstyr til landbruksdrift. Bedriften har utsalg i Rogne, men forhandler produkter i store deler av landet.