Rogne

VYRK

VYRK er en industribedrift i Rogne som beiser og maler dine vegger, listverk og tak før montering, i tillegg til å forhandle eikegulv. Skreddersøm fra gulv til tak.

Røe Anlegg AS

Jørn Røe i Røe Anlegg AS har over 30 års erfaring i bransjen, og tilbyr tjenester innen graving, muring, og vann og kloakk for hyttemarkedet i Valdres.

Valdres Naturstein AS

Valdres Naturstein forhandler skifer og stein til både innen- eller utendørs bruk. Takskifer, piper, bruddheller med smågatestein, mur, benkplater, røffe sittegrupper m.m. Vi tilpasser oss dine behov!

Tømrer Knut Jørstad

Tømrer Knut Jørstad fra Rogne i Valdres kan hjelpe deg med alt av snekker- og tømrerarbeid i Valdres, med Øystre Slidre som viktigste arbeidsområde.

Helge Fjelltun

Helge Fjelltun i Rogne kan hjelpe deg med det meste innen skogsdrift og trefelling, samt brøyting, vedlikehold av veg og mindre graveoppdrag.

Høgden Maskinservice AS

Høgden Maskinservice AS er en entreprenør fra Rogne i Valdres som hjelper deg med det meste innen graving, massetransport og sprenging av fjell.

Fjellvang Transport AS

Henter og leverer partier og varer i de fleste størrelser og volum. Også kranbil til spesialtransport samt bygging/demontering av bygg.

Grobakken Landmek AS

Grobakken Landmek AS er forhandler av innredninger, rekvisita og utstyr til landbruksdrift. Bedriften har utsalg i Rogne, men forhandler produkter i store deler av landet.

Grønvold Snekkerverksted AS

Grønvold Snekkerverksted AS ligger i Rogne i Øystre Slidre og produserer det meste av innredninger og møbler avhengig av dine behov.

Kollstad Lakk & Sandblåsing AS

Tilbyr en rekke tjenester innen lakkering, antirustbehandling, støvfri sandblåsing og bilpleie. Avdeling både på Fagernes og i Rogne

Go to Top