Røn

Lena Maskin avd. Røn

Lena Maskin er en heleid forhandler for Norwegian Agro Machinery, og er en av bransjens største leverandører av maskiner og service til den norske bonden.

Valdres Flishogging & Bioenergi

Valdres Flishogging & Bioenergi utfører tjenester innen kompost og hogging av trevirke fra riving og hageavfall. Brukes til fyring, fyllmasse m.m.

Volden i Valdres

Volden i Valdres lager høykvalitetskjøkken av heltre til eneboliger og hytter i hele Norge. Alt produseres for hånd hos oss i Valdres.

Valdresfjella Hus & Hyttebygg

Valdresfjella Hus & Hyttebygg AS er en tømrerbedrifter i Røn i Valdres, som bygger og rehabiliterer hus, hytter og andre bygg.

Røn Gard – rakfisk

Røn Gard er den eldste profesjonelle oppdretter og rakfiskprodusent, nå i andre generasjon. Siden 1965 har familiebedriften produsert smaksrik rakfisk

Strømmen Maskin AS

Strømmen Maskin AS i Røn kan hjelpe deg med det meste innen anleggsbransjen, og tar på oss jobber i hele Valdres. Graving, massetransport, fjellsprenging, mobilknusing m.m.

Malerfirma Knut Sørengen

Malerfirma Knut Sørengen fra Røn i Valdres kan hjelpe deg med alt innen maling, tapetsering, flislegging og gulvbelegg, i tillegg til utleie av lift.

Hande Rakfisk

Fiskeoppdrett og salg av Hande Rakfisk, lokal spekemat fra egne dyr, selskapslokaler og hytteutleie i Røn.

Haugrudbygg AS

Totalentreprenør innen tømrerfaget og tar alle typer oppdrag. Tilbyr bl.a. nøkkelferdige hytter og hyttetomter Vaset.

Hambro Bygg AS

Byggmester og snekker på Vaset som hjelper deg med hele byggeprosessen. Alt innen oppføring og restaurering av bygg.

Go to Top