Vestre Slidre

Vaset Hytteservice

Vaset Hytteservice tilbyr varierte tjenester til hyttefolk på Vaset og omegn. Brøyting og måking av hyttetak, trefelling og rydding av tomter, vedlikehold av bygg og ellers oppgaver du skulle ha behov for.

JR VVS & ANLEGG

JR VVS & ANLEGG gjør alt innen vann, varme og sanitær, samt tomter, planering, graving, drenering og mer. I tillegg er de medlem av Rørkjøp og tilbyr med det salg av kvalitetsprodukter på sin nettbutikk.

Vaset Utbyggingsselskap AS

Vaset Utbyggingsselskap AS er i dag den største aktøren innen utbygging og salg av hytter, ferieleiligheter og hyttetomter på Vaset i Valdres.

Varmepumpe Spesialisten AS

Varmepumpe Spesialisten AS tilbyr blant annet varmepumper og vannbåren varme til private boliger og næring, varme-/ kjøleanlegg til skoler, kontor og næringsbygg, samt solcellepanel og solfangere for 100% fornybar energi.

Maler Lasse Stensrud AS

Maler Lasse Stensrud AS utfører maleoppdrag i Valdres og Oslo. Stort sett alt utvendig og innvendig arbeid, også behandling av kjøkkeninnredninger.

Høyset Panorama

Store og solrike selveiertomter på Vaset med panoramautsikt mot vestfjella og Jotunheimen, fra ca. 800 til 1050 moh. Meget gode grunnforhold.

Slidre Regnskap SA

Slidre Regnskap SA i Valdres er et autorisert regnskapskontor som ble startet i 1979. Bedriften har avdelinger i Slidre, Fagernes og Bagn i Valdres

Lena Maskin avd. Røn

Lena Maskin er en heleid forhandler for Norwegian Agro Machinery, og er en av bransjens største leverandører av maskiner og service til den norske bonden.

Valdres Flishogging & Bioenergi

Valdres Flishogging & Bioenergi utfører tjenester innen kompost og hogging av trevirke fra riving og hageavfall. Brukes til fyring, fyllmasse m.m.

Volden i Valdres

Volden i Valdres lager høykvalitetskjøkken av heltre til eneboliger og hytter i hele Norge. Alt produseres for hånd hos oss i Valdres.

Go to Top