A-K Traktorservice avd. Leira

A-K Traktorservice avd. Leira

Project Description

A-K Traktorservice As, Leira i Valdres

A-K Traktorservice avdeling Leira

Traktorservice ble opprinnelig etablert av Halvard Hagen i 1969, på Gol i Hallingdal. I 1990 ble de omgjort til aksjeselskap, hvor Iver Svare og Halvard Hagen har vært aksjonærer. I 2016 startet de opp en avdeling på Leira i Valdres, med fokus på salg og service i Valdresregionen.

A-K Traktorservice As LeiraVi er en forhandler av traktorer og forskjellige typer landbruksmaskiner, hageredskaper og utstyr – for eksempel robotgressklippere.

Vi er fleksible og strekker oss så langt vi kan for å etterkomme kundene våre sine spørsmål, behov eller ønsker. Våre kunder er i hovedsak de innen gårdsbruk, men i tillegg til gårds- eller skogbruk, satser vi også på privatmarkedet – da spesielt med Husqvarna sine hageprodukter.

Salg og reparasjon av traktorer og annet

Hos A-K Traktorservice sin avdeling på Leira i Valdres får du kjøpt traktorer, diverse redskaper og små Husqvarna-maskiner som for eksempel motorsager, gressklippere og ryddesager.

I tillegg til å selge tilbyr vi også reparasjon av traktorer og annet utstyr.

Service – Du til oss, eller vi til deg

Du kan enten bestille service til ditt utstyr her hos oss, så ordner vi det på vårt verksted. Alternativt kan vi ta servicebilen og komme til deg for å fikse utstyret ditt der. Du bestemmer!

Har du spørsmål om tjenester, varer eller noe annet? Kontakt oss på epost butikk.leira@traktorservice.no, eller ring til 61 35 87 60.

Traktorservice AS

Brustogosvingen 02, 2920 Leira i Valdres

Telefonikon i Valdres61 35 87 60

E-post ikon i ValdresSend e-post

Nettside ikon i valdres og ivaldres.nowww.traktorservice.no

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Kart til A-K Traktorservice på Leira

Åpningstider:

Mandag – fredagKl. 08:00 – 16:00
LørdagStengt