Project Description

Amfi Valdres – kjøpesenter på Leira i Valdres

Amfi Valdres, tidligere Valdres Storsenter, ligger på Leira i Valdres. Med 17 butikker i de fleste bransjer, fordelt over 11.800 m², er sannsynlighet for en god handleopplevelse stor!

Se butikkoversikt

Kjøpesenteret Amfi Valdres på Leira ligger tett ved E16, innfartsåren gjennom Valdres. Senteret åpnet i 2001 og har i dag i underkant av én million besøkende i året, hvorav omtrent halvparten består av hyttefolk og turister – spesielt om sommeren og i jula.
Med over 300 gratis parkeringsplasser er det enkelt å finne ledig parkering. På parkeringsplassen er det også 4 ladestasjoner for elbil.

Vi har åpent til kl. 20 alle hverdager (lørdag kl. 18)

Gavekort

Dittgavekort.no - amfi ValdresGavekortet «dittgavekort.no» kan du kjøpe i egen automat på senteret og på nettsidene dittgavekort.no. Gavekortet kan benyttes på alle Amfi-kjøpesentre, Thon-kjøpesentre og de aller fleste Thon-hoteller i Norge.

Detaljert informasjon om oss og alle våre butikker finner du på senterets hjemmeside …

Trådløst Internett, rullestol, hjertestarter, m.m.

MiljøfyrtårnVi har gratis utlån av Kid Cars, trådløst Internett og rullestol til våre kunder. Det er også hjertestarter på senteret som flere ansatte i de fleste butikkene er kurset til å bruke.

Utenfor senteret har vi containere for både UFF, kartong, glass og metall, samt elektrisk avfall, noe som gjør det enkelt for kundene våre å kaste avfall samtidig som de skal ut å handle.

Amfelia og Oskar – Våre maskoter

Oskar og Amfelia på Amfi Valdres

Amfelia og Oskar er Amfi sine maskoter, og er populære hos barna. I ferier og når det skjer noe ekstra er maskotene å treffe, og da har de ofte med en hyggelig overraskelse til barna. Amfelia og Oskar har sin egen hjemmeside med spill, historier, sanger og leker som er spesielt laget for barna.

Bybuss Fagernes-Leira hver halvtime

Kollektivtilbudet er nå meget godt. Da det nå går buss fram og tilbake mellom Fagernes Skysstasjon og Amfi Valdres på Leira hver halvtime alle hverdager.

Nøyaktige rutetider for Linje 601 finner du på Opplandstrafikk.no.

Amfi Valdres

Markaveien 2, 2920 Leira i Valdres
Kl. 10:00-20:00 (Man-fre)
Kl. 10:00-18:00 (Lørdag)
Se avvikende åpningstider
41 68 36 43
Send mail
Se vår nettside
Følg på Facebook
Følg på Instagram

Butikker på senteret:

Kid Interiør

KID Interiør finner du på AMFI Valdres. Her selges alt fra gardiner, sengesett og baderomstilbehør, til interiørartikler og produkter for stue, kjøkken og mer.

Nille Leira

Nille Leira selger produkter innen en rekke kategorier, som Interiør, Godteri og snacks, Velvære, Kontor, Kjøkken, Tekstiler, Kostymer og mye mer.

Get Classic

Motebutikken Get Classic på AMFI Leira fører alt fra klær, sko, smykker, vesker og annet tilbehør for unge og eldre kvinner.

Jernia

Jernia på AMFI Valdres, Leira, fører produkter innen Hjem og hage, Kjøkken, og Oppussing og vedlikehold. I tillegg til å ha et solid utvalg maling, filing av nøkler, sliping av kniver og skiltgravering.

Apotek 1 Leira

Apotek 1 på AMFI Valdres fører legemidler, hud- og hårpleieprodukter, kosttilskudd, naturmidler og mer. Videre tilbyr de rådgivning og veiledning om helsespørsmål for sine kunder.

Lekesenteret Valdres

Vår lekebutikk tilbyr et stort, variert utvalg kvalitetsleker for små og store barn. Gjennom kjedesamarbeidet med Ringo har vi tilgang til varer fra gode leverandører, og er til enhver tid oppdatert på de nye trendene i markedet.

Grepa Gøtt Café

Grepa Gøtt Café, på Amfi Valdres - Leira, serverer kaffe og kaker i mange varianter, middagsmat og påsmurte brødvarer. Her tilbys også produkter som er gluten- og laktosefrie for de som ønsker det.

SPAR Leira

I tillegg til vanlige matvarer, frukt og grønt, har SPAR Leira et eget butikkbakeri, distriktets fyldigste utvalg av sjømat, hjemmelagde spesialiteter, samt mat fra lokale produsenter.

Narvesen Leira

Narvesens varesortiment strekker seg fra kaffe, is, mat, pølser og bakst, til tipping i forskjellige varianter, gavekort, og et enormt utvalg av blader og magasiner.

Europris Leira

Europris Leira tilbyr et stort utvalg produkter innen en rekke kategorier, fra dagligvarer, jernvarer, gaveartikler, pyntegjenstander, kjøkkenutstyr, tekstiler, leker, m.m.

Zavanna Leira

Zavanna er en klesbutikk som fører moteriktige, feminine plagg til alle anledninger, alle sesonger. Klærne er for kvinner i alle aldre som vil ha klær med god passform.

Clas Ohlson Leira

Clas Ohlson på Leira ligger godt synlig med eget bygg og parkeringsplass på motsatt side av veien for Amfi Valdres. Her har de 12.000 produkter fordelt på kategoriene Elektro, Fritid, Jernvare og Multimedia.

Sport 1 Valdres Sport

Sport 1 Valdres Sport på AMFI Valdres er en fullsortimentsbutikk med fokus på friluftsliv, jakt og fiske. De fører også et stort utvalg produkter innen sport og ballspill, trening, sykkel, vintersport, klær og sko.

OK Hagen Valdres

O.K. Hagen Valdres på Leira tilbyr produkter innen optikk, klokker, gull – sølv og interiør. Vi er medlem i c)optikk som er Norges ledende optiker kjede. Vi utfører synsprøver både i butikk og hjemme hos kunder.

Lindex Leira

Lindex på AMFI Valdres er store på mote, og fører klær, undertøy og kosmetikk for damer og barn.

Biltema Valdres

Biltema Valdres fører hele varesortimentet til kjeden, bl.a. innen kategoriene Bil, Båt, Bygg, Verktøy og mye mer. Det 2000m² store varehuset ligger på senteret Amfi Valdres på Leira.