Amfi Valdres, kjøpesenter på Leira
Annonse
Markaveien 2, 2920 Leira i Valdres
41 68 36 43
Mandag-fredag
10:0019:00
Lørdag
10:0018:00

Amfi Valdres

Amfi Valdres, tidligere Valdres Storsenter, ligger på Leira i Valdres. Med 17 butikker i de fleste bransjer, fordelt over 11.800 m², er sannsynlighet for en god handleopplevelse stor!

Se oversikt over butikkene på senteret

Kjøpesenteret Amfi Valdres på Leira ligger tett ved E16, innfartsåren gjennom Valdres. Senteret åpnet i 2001 og har i dag i underkant av én million besøkende i året, hvorav omtrent halvparten består av hyttefolk og turister – spesielt om sommeren og i jula.
Med over 300 gratis parkeringsplasser er det enkelt å finne ledig parkering. For tiden har vi ikke ladestasjon for elbiler, men det jobbes med å etablere hurtigladere så raskt som mulig.

Gavekort

Ditt gavekort

Gavekortet «dittgavekort.no» kan du kjøpe i egen automat på senteret og på nettsidene dittgavekort.no. Gavekortet kan benyttes på alle Amfi-kjøpesentre, Thon-kjøpesentre og de aller fleste Thon-hoteller i Norge.

Detaljert informasjon om oss og alle våre butikker finner du på senterets hjemmeside …

Trådløst Internett, rullestol, hjertestarter, m.m.

Miljøfyrtårn

Vi har gratis utlån av Kid Cars, trådløst Internett og rullestol til våre kunder. Det er også hjertestarter på senteret som flere ansatte i de fleste butikkene er kurset til å bruke.

Senteret er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Utenfor senteret har vi containere for både UFF, kartong, glass og metall, samt elektrisk avfall, noe som gjør det enkelt for kundene våre å kaste avfall samtidig som de skal ut å handle.

Amfelia og Oskar – Våre maskoter

Amfelia og Oskar

Amfelia og Oskar er Amfi sine maskoter, og er populære hos barna. I ferier og når det skjer noe ekstra er maskotene å treffe, og da har de ofte med en hyggelig overraskelse til barna. Amfelia og Oskar har sin egen hjemmeside med spill, historier, sanger og leker som er spesielt laget for barna.

Bybuss Fagernes-Leira hver halvtime

Kollektivtilbudet er nå meget godt. Da det nå går buss fram og tilbake mellom Fagernes Skysstasjon og Amfi Valdres på Leira hver halvtime alle hverdager.

Nøyaktige rutetider for Linje 601 finner du på Opplandstrafikk.no.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:

Alle butikker på Amfi Valdres:

envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle