Project Description

Aurdalsstua logo

Aurdalsstua Familierestaurant

Aurdalsstua restaurant i Aurdal serverer kvalitetsmat av ferske råvarer – både i restauranten og take-away. I tillegg tilbyr de cateringtjenester i hele Valdres.

Aurdalsstua er en koselig familierestaurant som ligger langs E16 i Nord-Aurdal kommune. Vi holder til i Oslovegen 1206, 2910 Aurdal, og har åpent alle dager bortsett fra mandag.

Vi tilbyr både servering i vår restaurant, take away og bestilling av catering.

Restaurant i Aurdal

Hos oss får du alltid varierte, smakfulle og innovasjonsrike retter av de beste råvarer. Vi jobber beinhardt for å oppnå gode kunderelasjoner og fornøyde gjester, ved hvert besøk.

Pepperbiff fra Aurdalsstua familierestaurant
Biffsnadder fra Aurdalsstua familierestaurant
Bruschetta fra Aurdalsstua Familierestaurant i Valdres
Pizza fra Aurdalsstua Familierestaurant i Valdres

Catering i hele Valdres

Vi leverer våre cateringretter til både private og bedrifter, for både store og små arrangementer i Valdres.

Våre cateringmenyer er varierte og oppdateres med jevne mellomrom. Fra vår restaurant i Oslovegen 1206, 2910 Aurdal, får man et rikt spekter av smakskombinasjoner som lages av det beste av lokale råvarer.

Det er viktig for oss at våre gjester får en god opplevelse, uansett anledning. Vi ønsker deg og din familie og venner hjertelig velkommen til oss!

Kom innom for å spise god mat i restauranten vår, eller kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat om våre cateringtjenester. Telefon 61 36 49 54, eller send en epost til post@aurdalsstua.no.

Aurdalsstua AS

Oslovegen 1206, 2910 Aurdal
Tirs – tors: 11:00-22:00
Fre – lør: 11:00-23:00
Søndag: 11:00-22:00
61 36 49 54
Send mail
Følg på Facebook
Se vår nettside