Bagn Hjem & Fritid

Bagn Hjem & Fritid

Project Description

Bagn Hjem & Fritid AS, butikk på Valdrestunet kjøpesenter

Bagn Hjem & Fritid – på Valdrestunet kjøpesenter

I detaljhandelen Bagn Hjem & Fritid finner du et stort og variert utvalg innen et vidt spekter av varegrupper. Blant annet har de hytteartikler, uteartikler, kjøkkenartikler, hvitevarer, elektriske produkter og sesongavhengige varer til sommer og vinter.

Vi henvender oss til både fastboende og hyttemarkedet. Med sentral beliggenhet lang E16, for mange inngangen til Valdres, strømmen kunder fra store deler av Valdres til butikken vår i andreetasjen på Valdrestunet kjøpesenter i Bagn.

Bredt utvalg av produkter

bilder fra butikken Bagn Hjem & FritidVi skaffer det meste til hjem, hytte og fritid. Det vi ikke har på lager, bestiller vi raskt.

Hvitevarer
Innen hvitevarer har vi produkter som kjøleskap, komfyrer, vaskemaskiner og frysere; alternativer innen både strøm og gass.

Elektriske artikler
Under el-artikler får du kjøpt støvsugere, barbérmaskiner, elektriske tannbørster, hårfønere og vannkokere – for å nevne noen. Samt et stort utvalg ulike typer dabradio.

Kjøkkenprodukter
Her har vi et salig utvalg av kjeler, stekepanner, diverse småting til kjøkken, bestikk, kopper og krus, asjetter og gaveartikler.

Hytteartikler
Hva angår produkter spesielt relevante for hyttefolk, ønsker vi å nevne merket Wallas. Dette er parafinvarmere til hytte som du kan starte opp via sms – det såkalte ring-hytta-varm-opplegget. Populært blant byfolk.

Sommer og vinter
Til sommerhalvåret har vi artikler til hage, som for eksempel gressklippere, gassgriller, terassevarmere, bålpanner, høytrykksspyler.

Om vinteren finner du nyttige hjelpemidler til snørydding, som snøfresere, snøskuffer og spader.

Helt konkret, følgende er noen av merkevarene vi fører:

  • Zanussi
  • Electrolux
  • AEG
  • Wilfa
  • Phillips
  • Braun
  • Hadeland Glassverk
  • Porsgrund
  • Espegård
  • m.m.

Service og fornøyde kunder er topp prioritet!

Vårt ytterste mål er at alle som kommer til Bagn Hjem & Fritid skal være godt fornøyde. I vår butikk får du service på høyt nivå. Vi hjelper deg med utkjøring av varer, bæring til bilen, og annet du måtte trenge relatert til våre satsingsområder.

For eksempel er det ikke uvanlig at folk fra Oslo ringer og forhåndsbestiller varer før de skal på hytta si i Valdres, slik at varene står klare i butikken når de kommer. Andre kunder handler det de trenger før de drar hjem igjen til Oslo, fordi de synes servicen er bedre hos oss enn tilsvarende detaljhandler i hovedstaden.

Har du ellers noen spørsmål, ønsker å forhåndsbestille varer, eller noe annet, så er det bare å kontakte Bagn Hjem & Fritid via epost, eller på telefon 61 34 60 56.

Bagn Hjem & Fritid AS

Valdrestunet kjøpesenter
Storebruvegen 3, 2930 Bagn

Telefonikon i Valdres61 34 60 56

E-post ikon i ValdresSend e-post

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Kart til Valdrestunet kjøpesenter i Bagn, Valdres

Åpningstider:

Mandag – torsdagKl. 10:00 – 17:00
FredagKl. 10:00 – 20:00
LørdagKl. 10:00 – 15:00