Project Description

BareKOS restaurant Beitostølen

bareKOS

Barekos restaurant på BeitostølenbareKOS er en velrenommert restaurant på Beitostølen. Med beliggenheten i Bergo Hotell er bareKOS hotellets à la carte restaurant.

Restaurant Beitostølen

Restauranten på Beitostølen er innredet i en blanding av rustikk og minimalistisk stil, hvor alt ligger til rette for at du skal kunne nyte en bedre middag eller bare kose deg i det lille barhjørnet.

Vårt fokus er å gi alle gjester en hyggelig opplevelse med servering av god og ærlig mat. Vi skal yte god service i et avslappende miljø, slik at du som gjest kommer tilbake ved første anledning. Har du/dere noen spesielle ønsker så håper vi å kunne være behjelpelig med disse.

Se vår meny på barekos.no

Selskapslokaler

bareKOS egner seg godt også for ulike selskap og tilstelninger. Med en hyggelig atmosfære og god mat/drikke fra vårt kjøkken skreddersyr vi ditt selskap, slik at du sikrer deg et vellykket arrangement uten å slite deg ut på forhånd.

I tillegg til restauranten kan vi arrangere bryllup, firmaarrangement og festlige lag i litt røffere omgivelser i Aasgaard stogo på Beitostølen. Inntil 200 personer.

Take away og catering med kokk

Vi leverer også hjemmeKOS (take away) og hytteKOS (catering med eller uten kokk).

For reservasjoner og andre bestillinger –
tlf. 938 51 000

Hjertelig velkommen til bareKOS