Project Description

Bygdin Høyfjellshotell AS, logo

Bygdin Fjellhotell

Bygdin Fjellhotell ligger ved inngang til Jotunheimen, 12km nord for Beitostølen. Ved innsjøen Bygdin ligger hotellet på 1065 m.o.h., med egen fjellkro for gjennomreisende.

Hotellets historie går helt tilbake til 1897 og bygningene har i dag en eldre og varm stil, som er bevart gjennom hele hotellet. Bygdin Fjellhotell er kjent for god mat og godt stell, baren har alle rettigheter, og i tilknytning til baren spilles det «levende» musikk til underholdning og dans.

Overnatting

Vi har hotellrom i forskjellige standarder. Enkeltrom og dobbeltrom med mulighet for oppredning til flere personer, både med og uten dusj /toalett. Mange av rommene er vedlikeholdt for å beholde den eldre, varme stilen.

Fjellkro

Vår fjellkro er åpen alle dager fra kl. 12.00-18.00 i sommersesongen og tilbyr ca. 20 forskjellige varmretter, samt et godt utvalg i hjemmebakte kaker.

Varmrettene består tradisjonelle spesialiteter som hjemmelaget rømmegrøt, stekt fjellørret og reinsdyrfillet m.m. I tillegg kan vi tilby hamburgere og hjemmelaget pizza.

Hygge på Bygdin Høyfjellshotell
Fjellkafe og spisested ved Valdresflye
Hotellrom ved Valdresflye, Bygdin Høyfjellshotell

Aktiviteter

Med umiddelbar nærhet til den storslåtte naturen i Jotunheimen er mulighetene mange. Fotturer til topper og tinder på inntil 2300m.o.h. Gode fiskemuligheter i Bygdin og andre fjellvann. Båten Bitihorn som tar deg med inn innsjøen Bygdin og til Torfinnsbu / Eidsbugarden. I tillegg til mye annet.

På vinterstid er veien over Valdresflya stengt og transporten foregår med beltebiler. En opplevelse i seg selv.

Se Bygdin Fjellhotell sine egne nettsider for mer informasjon

Bygdin Høyfjellshotell AS

Bygdinvegen 6920, 2953 Beitostølen
+47 61 34 14 00
Send mail
Se nettside
Følg på Facebook