Annonse

Elektroservice Valdres AS

Elektroservice Valdres AS på Fagernes har mer enn 30 års erfaring med el-installasjoner og vedlikeholdsarbeider i hytter, hus og næringseiendommer. 

Vår autoriserte installatør Thor R. Dahl, som har over 30 års erfaring, kan kontaktes på tlf. 906 92 098, eller send en e-post til: post@el-servicevaldres.no. Ta kontakt for raskt, gratis og uforpliktende prisoverslag/tilbud og eventuelt befaring.

Tjenester

Elektroservice Valdres utfører elektriske ny-installasjoner og vedlikeholdsarbeider på det elektriske anlegget i hus, hytter og næringseiendommer.

Vi benytter utelukkende kvalitetstestet og godkjent materiell fra anerkjente norske leverandører. Dette for din sikkerhet.

Medlem av NELFO

NELFO, logo

Vi er medlem av NELFO, som er en norsk bransjeforening av norske elektro- og IT-bedrifter. Dette forplikter oss til å følge de til enhver tid, lovpålagte krav og forskrifter, samt de strenge etiske og kvalitetsmessige krav som et slik medlemskap innebærer.

Du er også velkommen til å besøke hjemmesida vår: www.el-servicevaldres.no, der du finner informasjon om våre tjenester og hvordan du kontakter oss.

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle