iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Ellingsæter Sport & Turistsenter, logo

Ellingsæter Sport & Turistsenter

Ellingsæter Sport & Turistsenter ligger i Sør-Aurdal kommune, mellom Bagn i Valdres og Gol i Hallingdal. Mulighetene er mange i
omgivelsene, og det er åpent hele året. Fiske, jakt, fjellvandring, sykling, kanopadling i den snøfrie årstida. Om vinteren kjører vi opp 5 mil skiløyper, delvis skogsterreng, delvis på fjellet. Oftest kjøres de første skiløypene i siste halvdel av november. Skiføret varer vanligvis til slutten av april.
Mange av våre gjester tar også turer til Valdres Alpinsenter (ca.3mil).

Hytteutleie

Ellingsæter Sport & Turistsenter har 6 hytteleiligheter til utleie. Hver av dem er på 50 m2, med 5 senger fordelt på 2 soverom, stue, kjøkken og spisekrok i vinkelløsning og bad med dusj og WC.

De fleste hytteleilighetene er oppgradert i 2007/2008. Nye bad med dusjkabinett og gulvvarme. Nytt kjøkken med komfyr (keramisk topp og stekeovn). Stort kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin. Nye møbler og TV i stuekroken.

Hyttetomter

Tomtefelt i flott område. Tomtene ligger sydvendt, 800 til 900 moh, lunt, i åpent skogsterreng. Tomtestørrelse fra 1 til 2 mål.

Kafeteria

Populær og koselig kafeteria med lange tradisjoner. Kanskje spesielt kjent for sin potetklubb m/ saltkjøtt, stekt flesk, kålrotstappe og primduppe som serveres bestemte perioder i året.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram