Fagernes Renhold, logo
Annonse

Fagernes Renhold

I dag velger flere og flere bedrifter eller institusjoner å bruke rengjøringstjenester som tilbys av spesialiserte enheter. Sistnevnte inkluderer også vårt renholdsselskap Fagernes Renhold, som driver virksomhet i Valdres og rundt Valdres. Vi har også bestillinger i Dokka. Vi har mange års erfaring på markedet, så vi kan tilby et bredt spekter av bistand til løpende rengjøring av:

  • kontorer,
  • private hjem,
  • camping,
  • hoteller,
  • produksjons- og industrihaller,
  • små og store varehus.

Vi er også støttende når det er nødvendig å utføre ulike typer rengjøringsarbeider etter oppussing eller bygging. Vi driver på vegne av private bedrifter, institusjoner, borettslag og privatpersoner.
Vi tilpasser oss arbeidsomfanget som forventes av klienter, deres hyppighet og fristene de skal utføres i. Vi tar i bruk rene og ryddige kontor- og andre lokaler. Vi utfører våre oppgaver i alle fasiliteter perfekt og til rett tid. Vi tilpasser oss fleksibelt arbeidstidene til våre kunder slik at renholdstjenestene vi leverer ikke forstyrrer arbeidet og ikke innebærer ytterligere nedetid for selskapet.
Den foreslåtte rengjøringen prises alltid individuelt. Vi har en rettferdig og attraktiv prisliste på renholdstjenester. Det viktigste målet med våre aktiviteter er å møte forventningene og kravene til våre kunder.

Renhold av kontorer og hoteller

Omfattende kontorrenholdstjenester er en fordelaktig løsning, bl.a for bedrifter, kontorer, institusjoner og arbeidsplasser. Som renholdsbedrift kan vi også ta oss av det løpende vedlikeholdet av orden på hotell. Rommene som brukes av ansatte eller gjester skal være ryddige og rene hver dag. Dette vitner godt om eierne eller lederne av disse anleggene.
Vi setter et spesifikt arbeidsomfang med hver klient. Vi yter omfattende bistand – fra rengjøring av vinduer og gulv, støvsuging av tepper til å sørge for orden på bad, kjøkken og sosiale rom. Vi yter renholdstjenester på en slik måte at vi ikke forstyrrer arbeidet på kontoret eller fritiden til folk som bruker hotell.

Renhold av haller og lager

Det er ikke lett å holde orden på steder som et lager eller en industrihall. Det er hemmet av støv, produksjonsavfall og mange andre faktorer. Rengjøring av disse områdene er tidkrevende og krever bruk av egnet utstyr og rengjøringsmidler.
For å sikre ordentlige arbeidsforhold er det best å overlate rengjøringen av slike anlegg til fagfolk som oss. Vi tilhører selskaper som driver effektivt og nøyaktig. Vi håndterer hver bestilling i tide. Renholdstjenester på lageret eller hallen vil være skreddersydd etter bedriftens behov og driftsplan.
Renhold etter bygging og oppussing
Vi vet godt at det under renovering eller byggearbeid skapes mye tungt og vanskelig å fjerne skitt. Vi er også godt klar over hvor mye tid, krefter og utstyr som kreves for å håndtere dem og andre rester.
Før nye eller renoverte boligbygg eller nærings- og serviceanlegg overleveres til nye eiere, administratorer eller utleiere, krever de spesifikke rengjøringsarbeider. Vi yter etterbygg eller oppussingsrenhold for kunder i Valdres og omegn. De inkluderer bl.a rengjøring av gulv, vask av vinduer, butikkvinduer, dører, fasader. Takket være spesialisert utstyr og økologiske produkter fjerner vi all tøff skitt!
Vårt firma garanterer grundig rengjøring av alle rom!

Høy standard på rengjøringstjenester!

Profesjonell service sikrer perfekt renslighet av kontorer, haller, varehus, blokker, private hus og hoteller. Vi setter individuelt dato og kostnad for renhold, fleksibelt tilpasset din bedrifts arbeidstid og andre retningslinjer. Vi er i stand til å utføre rengjøring når som helst på dagen eller natten, for ikke å forstyrre arbeidsmodusen i et gitt anlegg eller hus. Før vi går videre til dem, får vi alltid vite kundens forventninger i detalj. Vi bestemmer omfanget av aktivitetene og datoen for implementeringen av dem, samt samarbeidsformen. Noen kunder jobber hos oss på grunnlag av faste kontrakter. Vi tar også i mot engangsbestillinger. Vi betjener dem alle profesjonelt.
Det brede utvalget av tilbudet vårt lar deg møte behovene til ulike enheter. Å ta vare på renslighet og orden på kontorlokaler og andre fasiliteter er en selvfølge i dag. Mange bedrifter eller institusjoner ønsker å gjøre et godt inntrykk på sine kunder på dette området og skape komfortable arbeidsforhold for de ansatte. Å ansette spesialister til dette gir mange fordeler, ikke bare økonomiske. Det er ikke lenger snakk om å ansette flere personer, kjøpe egnet utstyr eller spesialiserte forberedelser. Kunden trenger ikke å bekymre seg for kvaliteten på tjenesten som tilbys - fagfolk tar seg av det!
Vi yter høyeste standard på service til hver enkelt oppdragsgiver som benytter tilbudet av vår renholdstjeneste fra Fagernes Renhold i Valdres og omegn. Vi oppfordrer deg til å sette deg inn i de detaljerte forslagene til renholdsarbeid som vi behandler.

Renholdstjenester Fagernes Renhold

Vi har spesialisert utstyr og bruker velprøvde preparater, takket være at våre rengjørings- og renholdstjenester primært er rettet mot personer som bryr seg om høy standard. Vi jobber med enheter som krever den høyeste aktsomhet.
Kun oppmerksomhet på de minste detaljene vil sikre tilstrekkelig sikkerhet for våre kunder, derfor inviterer vi alle interesserte parter til å kontakte oss. Vi er alltid glade for å ta på oss selv de mest komplekse bestillinger. Vår erfaring gjør at vi kan finne en måte å fjerne ekstremt problematisk skitt av ulike slag.
Vi inviterer deg hjertelig til samarbeid. Vi er overbevist om at renholdstjenestene vi tilbyr i Valdres og omegn vil møte alle dine forventninger. Vi har alltid fokus på profesjonalitet, pålitelighet, raskt arbeid og en vennlig tilnærming til kunden.

Renholdstjenestene som tilbys av vårt firma Fagernes Renhold er fremfor alt en sikkerhet for tilfredshet. Våre kostnadsrelaterte rengjøringstjenester er ikke bare alltid skreddersydd til individuelle kundebehov, for vi planlegger også en rekke kampanjer! Alt dette for å gjøre samarbeidet fruktbart for begge parter! Vi har en attraktiv og rettferdig prisliste individuelt tilpasset dine forventninger. Gode meninger og tallrike positive referanser fra hele Opplandsområdet vitner om høyeste tilfredshet og tillit med kvaliteten på arbeidet og samarbeidet med renholdsbedriften.

Fagernes Renhold Velkommen !!!
Vi inviterer deg til å bruke våre tjenester og fast samarbeid !!!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle