iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Fjellvang Transport AS, logo

Fjellvang Transport AS

Fjellvang Transport blei etablert av Ingvald Fjellvang så tidlig som i 1936. Da var oppdraget i all hovedsak å kjøre takskifer fra skiferbruddet i Rogne og med planbil måtte lasta losses for hånd. I dag har bedriften 5 biler som går på ulike ruter og oppdrag.

Stykkgods og partilast

Vi henter og leverer partier og varer i de fleste størrelser og volum. Våre biler kjører faste ruter fra Valdres til Oslo, Østfold og Trøndelag – og kan på disse rutene tilbyr ekstra gunstige transportpriser.

Spesialtransport

Vi har også kranbil med 36 meter lang lastearm som kan løse de fleste transport- og flytteoppdrag. Transport og løft av brakker, båter, biler, containere, anneks og uthus, byggevarer og maskiner er noe av de vi er kjent med. Vi kan også bistå med kran ved bygging og demontering av laftede bygg, torvtak, bygningselementer, takkonstruksjoner og lignende.

Ta kontakt hvis du trenger hjelp med transport

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram