iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Gjestegården Fagernes AS, logo

Gjestegården Fagernes AS

Gjestegården Fagernes AS driver kroa på Fagernes Gjestegård. Ei stor og trivelig kro som ligger sentralt beliggende langs E-16, ved innkjøringen til Fagernes sentrum.

Kroa åpnet i februar 2001 og drives i dag av firmaet Gjestegården Fagernes AS.

Et naturlig spisested

Beliggenheten mellom Oslo (ca. 18mil) og Bergen (ca. 33mil) gjør oss til et naturlig spisested for deg som er på gjennomreise, så vel som for deg som bor og ferierer i Valdres.

Gjestegården Fagernes ønsker sine gjester velkommen i lyse og luftige lokaler. Vi setter vår stolthet i å gi deg en god en god pause og en matopplevelse med deilig, hjemmelaget mat.

Menyen

Vi har en variert meny som skal dekke alle sine ønsker:

Hjemmelaget elgekarbonader, kjøttkaker, raspeball, lasagne, flesk og duppe, biff og ulike fiskeretter. Forskjellige hamburgere og ekte italiensk pizza fra vedfyrt pizzaovn (steinovn).
Til lunsj kan vi blant annet tilby smørbrød med hjemmelaget karbonade og sjåførfrokost

Bestilling for store grupper

Kroa har stor kapasitet med 210 sitteplasser inne og ca. 60 sitteplasser ute. Vi har gode parkeringsmuligheter, også for busser. Busser og andre store grupper kan bestille på forhånd slik at dere kommer til ferdigdekket bord og får rask servering.

Velkommen innom på Gjestegården Fagernes!

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram