Graner Mat AS

Graner Mat AS

Project Description

Graner Mat i Etnedal, Catering i Valdres

Graner Mat AS – Catering og kokketjenester i Valdres

Graner Mat AS ble startet opp av Ann-Louise Eivik i januar 2015, og har nå to ansatte. De tilbyr catering og kokketjenester i Valdres. I tillegg drifter de kommunekantina Blaafladt Spiseri, med fokus på kvalitetsmat laget fra bunnen; hjemmelaget mat. Maten passer for både unge og gamle smaksløker.

Hos oss kan du bestille catering- eller kokketjenester til dine selskap og andre tilstelninger.

Cateringtjenester Valdres

Graner Mat med catering i ValdresVi tilbyr både utkjøring og henting, og våre kunder er både lokal- og hyttefolk, og bedrifter. Om du trenger møtemat, selskapsmat, hyttemat, eller mat til andre situasjoner, som for eksempel begravelse, barnedåp eller bryllup, så er det bare å ta kontakt!

Det anbefales å bestille cateringtjenester en ukes tid i forveien, for sikkerhetsskyld. OBS! Vi kjører ikke bløtkake til fjells – men du kan bestille og hente hos oss.

Bestill kokk hjem til deg!

Når du skal feire noe helt spesielt, kan det ofte være ønskelig å få en profesjonell kokk til å lage maten der selskapet holdes. Med våre kokketjenester tropper vi opp på døra di og lager maten på stedet!

Hittil har det stort sett dreid seg om bursdager og firmafester, men her har vi ingen restriksjoner; Ingen oppdrag er verken for store eller for små.

Om dere for eksempel kun er fire stykker som ønsker å få servert tapas hjemme av en proff kokk, så får dere det. Likeledes, om dere trenger en kokk som kan lage mat til et digert selskap med 100+ gjester, så er det kjempefint!

Blaafladt Spiseri i Etnedal

Selv om spiseriet vårt ligger utenfor allfarvei, så er det verdt turen. Her kan du oppleve både flott natur og pen mat til snille priser. Våre gjester kan spise seg stappmette til under 200,- Spiseriet er åpent hele uka og har en liten, men variert meny. Alt fra tradisjonelle karbonadesmørbrød med løk, til kebab og nachos.

Vi har åpent kjøkken, åpent lokale, er folkelige og har god dialog med kundene. I tillegg kan vi friste med kontinuerlig kunstutstilling av forskjellige lokale kunstnere. Billedkunsten skiftes hver tredje måned.

Ønsker du å bestille våre tjenester, eller har spørsmål? Kontakt oss på Facebook, eller ring til 464 18 341.

Graner Mat AS

Kyrkjevegen 43, 2890 Etnedal

Telefonikon i Valdres464 18 341

E-post ikon i ValdresSend e-post

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Etnedal kart - bruflat