iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Hande Rakfisk, logo

Hande Rakfisk

Nedre Hande gård ligger idyllisk til nede ved Slidrefjorden i Røn i Vestre Slidre. Fiskeoppdrett og salg av Hande Rakfisk er gårdens viktigste virksomhet, men har også ca. 100 vinterforede sauer, produksjon og salg av spekemat, hytteutleie og selskapslokaler for hyggelig lag.

Rakfisk

Fra gammelt av var rakfisk produksjon en måte å kunne bevare mat/fisk over lengre tid. Dagens produksjon på Nedre Hande Gard er ganske lik gamle, men med moderne hjelpemidler lager vi fisk med veldig jevn og god kvalitet i smak og konsistens. Les mer om fremgangsmåten på våre nettsider.

Hande Rakfisk kan bestilles på våre nettsider og vi har blant annet regelmessige leveringsruter til Oslo i sesong. Rakfisken kan enten bestilles i 3-10kg spann, eller i fileterte vakuumpakker.

Spekemat

Fra gården formidler vi også lokal spekemat som tradisjonsspeket fenalår, spekepølse og godt kjøttfullt pinnekjøtt fra en gammel Valdres oppskrift. Førsteklasses råstoff og tørking på stabbur er med på å gi spekematen denne helt spesielle smaken. Vi kan også tilby lettsaltet lammebog. Spekematen kan bestilles på våre nettsider.

Selskapslokaler

I storstua på gården i Vestre Slidre kan vi ta imot inntil 50 personer til servering av. På et levende gårdsbruk, i hyggelige lokaler og med utsikt utover Slidrefjorden og fiskeanlegget kan gjestene nyte både mat og utsikt. Vi serverer spekemat, rakfisk, hjemmelaget lefser, pinnekjøtt m.m. fra egen gårdsdrift.

Hytte til utleie

Vi har også ei restaurert hytte til utleie med tilknytning til gården. Hytta har 2 soverom, stue, spisekrok, kjøkken, bad med badstue og går over 2 plan. Det er også muligheter for å låne båt på Slidrefjorden.

Les mer på våre nettsider hande-gard.no

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram