Project Description

Hedda Hytter

Hedda Hytter – kvalitetshytter fra Valdres

Hedda Hytter logoHedda Hytter AS produserer norske kvalitetshytter med moderne design som er tilpasset kundenes behov og tomtenes beliggenhet og omgivelser.

Vårt hovedkontor ligger i Hedalen i Valdres, hvor også produksjonen av hyttene foregår. Vi har også produksjon i Suldal. I tillegg har vi egne salgskontor på Hellerudsletta nord for Oslo, Stavanger og Bergen, samt flere visningshytter ulike steder i landet.

Fleksible ferdighytter

Med stort utvalg av hyttemodeller og det fleksible byggesystemet Hedda har vi ikke bygget to like hytter på 30 år. Arkitekten tegner et uforpliktende skisseforslag ut fra ønsker og behov til romprogram, størrelse på hytta og tomtens beliggenhet.

For mer informasjon om de ulike hyttemodellene se hedda.no

10 gode grunner til å velge Hedda HytterHytter og referanser fra Hedda Hytter

Ti gode grunner for å se nærmere på en Hedda-hytte.

1. Den er tilpasset tomten din
Plasseringen av en Hedda-hytte bør skje i nært samarbeid med naturen. Hytta tilpasses tomten og havner på rett plass i landskapet.

2. Den er skreddersydd
I løpet av 30 år har vi ikke bygget to helt like hytter, men så har vi da heller ikke truffet to helt like hyttekjøpere.

3. Den gir stor valgfrihet
De arkitekttegnede modulene er et byggesystem som gir en tidsriktig fleksibilitet som harmonerer godt med den moderne hyttekjøpers behov, enten det handler om hyttas størrelse, utseende eller interiør.

4. Den gir flere typer trygghet
Våre tre tiår med vellykket hyttebygging gir trygghet, men det å få en fast kontaktperson gjennom hele byggeprosessen gir nok en mer personlig trygghet.

5. Den er unik, men forutsigbar
Når de valgene som gjør dette til akkurat din hytte er foretatt, er Hedda hytter meget forutsigbare når det gjelder levering og totalpris.

6. Den er tidløs og tidsriktig
En ekte klassiker fungerer til enhver tid slik den skal. Hyttelegenden Jon Haug la det arkitektoniske grunnlaget, KIMA arkitekter videreforedler det.

7. Den er lys og luftig, men også lun og intim
Store og velplasserte vindusflater slipper lyset og naturen inn der hvor dette er ønskelig. Andre områder kan gjøres mer innadvendte og intime.

8. Den er et eksempel på meget godt håndverk
Her er norske håndverkstradisjoner modernisert og satt i system. Arbeidet skjer med markedets beste byggetekniske kvalitet.

9. Den er miljøvennlig
Vi var blant de første til å produsere etter nye og strenge miljøkrav, og hovedproduksjonen ble i år 2010 sertifisert som Miljøfyrtårn.

10. Den kan testes
Vi er uhelbredelige entusiaster når det gjelder hyttene våre, så det smarteste er nok å prøvebo en av Hedda-hyttene selv. Velkommen!

Se vår nettside hedda.no for mer informasjon