iValdres, logo
Annonse
Bilde fra bedriften Beito Øyangen

Beito Øyangen

– Hytter og tomter

Beito Øyangen er et prosjekt av Beitostølen Maskin og Transport AS, som tilbyr tomter med nøkkelferdige hytter omtrent 4 kilometer fra Beitostølen, og med nærhet til Jotunheimen.

Tomter og hytter nær Beitostølen og Jotunheimen

Velg mellom tre forskjellige hytter og fem tomter på Beito. Alle tomtene er selveide, ligger sydlig vendt med gode solforhold i et rolig hytteområde. Det er helårsvei med god ankomst, samt båtplass og kort tilgang til langrennsløypene.

Her finner du bilder og mer informasjon om området.

Våre nøkkelferdig hytter

FH 163 Rondablikk – Tomt 7
FH 163 Rondablikk er vinkelutbygget i front for å gi rikelig med lys og luft til fellesareaelene. Med denne hytta får du hele 3 soverom, 2 hemsrom, studedel med åpen himling og kjøkkenløsning med separat spiseplass.

Her finner du detaljert informasjon om hytta, samt bilder.

FH 123 Furutangen Pluss – Tomt 8
FH 123 Furutangen Pluss er en meget funksjonell hytte meed åpen stue- og kjøkkenløsning. Hytta disponerer 2 soverom, 2 hemsrom, bad, utebod og overbygd terasse.

Her finner du detaljert informasjon om hytta, samt bilder.

FH 145 Osensjøen Pluss – Tomt 9
FH 145 Osensjøen Pluss har panoramautbygget front, og disponerer 3 soverom, 2 hemsrom med hemsstue, kjøkken med spiseplass og mye mer.

Her finner du detaljert informasjon om hytta, samt bilder.

Er du interessert i å kjøpe en hytte/tomt, eller ønsker å vite mer? Kontakt oss på epost may.helene@beitomaskin.no, eller ring oss på telefon 901 77 214.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram