Kollstad Lakk & Sandblåsing AS
Annonse
Spikarmoen 14, 2900 Fagernes
613 42 257
Mandag-fredag
08:0016:00

Kollstad Lakk & Sandblåsing AS

Kollstad Lakk & Sandblåsing AS har 2 avdelinger i Valdres (Rogne og på Spikarmoen, Fagernes) og kan hjelpe deg med en rekke tjenester knytter til lakkering, oppretting, vedlikehold og reparasjoner.

Bedriften har pr i dag 8 ansatte med høy kompetanse på det vi tilbyr.

Lakkering og bilskadeverksted

Med mesterbrev i billakkererfaget står Ola Erik Melbye i spissen for billakkeringen i bedriften. Vi har lakkavdeling på begge avdelingene, men de fleste personbilskadene blir behandlet i våre moderne lokaler på Spikarmoen – hvor lakkabinettet var nytt i 2012. Ta kontakt for tilbud eller taksering.

Godkjent bilverksted opp til 7500kg. Utfører alt av reparasjoner og vedlikhold, uavhengig av bilmerke. Utfører ikke EU-kontroller.

Antirustbehandling

Våre ansatte har høy kompetanse på antirustbehandling og bedriften er medlem i Norsk Antirustforening. Denne behandlingen gjør vi i Rogne.

Støvfri sandblåsing

De fleste jobbene vi gjør innen sandblåsing er rettet mot rustskader på biler og kjøretøy før en antirustbehandling, men vi kan sandblåse det meste som treverk, båter, rekkverk og mye mer.

Vi har nylig investert i nye maskiner som gjør at vi nå kan tilby støvfri sandblåsing.

Bilpleie

Vi har utstyr til å gjøre det meste innen bilpleie. Vask, polering, rens av seter, lakkforsegling og er et sertifisert Drop Off-senter for å nevne noe.

For mer informasjon, se vår egen nettside

Ta kontakt for tilbud og andre forespørsler

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle