iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse

Låghus Bygg

Låghus Bygg bygger og selger hytter med og uten tomt. I tillegg rehabiliterer og/eller moderniserer de gamle hytter for sine kunder i Valdres.

Låghus Bygg har holdt på i en lang årrekke, og begynte å bygge hytter i Valdres i 2003. Vi er et løsningsorientert, lite firma på et par-tre ansatte som tilbyr alt innenfor hyttebygging.

For oss er helheten det viktigste. Her kan du være trygg på at vi tar oss av alt arbeidet, og har profesjonelle samarbeidspartnere som står for det elektriske, vann og avløp og lignende.

Nye hytter med eller uten tomt

Vi bygger og selger hytter ferdig på tomt i Tisleidalen – eller vi kan bygge hytta på din egen tomt, dersom du har. Hyttene er tradisjonelle – og alltid med peis – men vi liker å finne gode, ofte moderne løsninger som står til stilen.

Rehabilitere / oppgradere gamle hytter

Har du en gammel hytte du gjerne skulle gjort noe med? Vi finner ut av omfanget og ordner hele jobben – fra A til Å. Her kan det være alt fra å for eksempel bygge på flere soverom, et kjøkken eller bad, til å virkelig gjøre grep ved å tegne og bygge om hele hytta til et splitter nytt, moderne bygg.

Peis er en selvfølge. Torvtak. Villmarkspanel. Reparere råteskader. Lage nytt fundament, styrke veggene eller generell modernisering. Ta kontakt med en ditt ønske og behov, så finner vi en løsning som passer for deg.

Fornøyde kunder

Godt utført arbeid og fornøyde kunder er viktig for oss. Dersom det ønskes har vi bilder fra tidligere oppdrag, samt mange gode referanser.

Har du et ønske om å kjøpe hytte i Tisleidalen, eller vil fikse opp din egen hytte? Kontakt oss gjerne på telefon 413 16 292, eller send epost til lloevvik@online.no. Vi ser fram til å høre fra deg!

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram