Lev Vel Interiørkonsulent

Lev Vel Interiørkonsulent

Project Description

Lev Vel Interiørkonsulent Fagernes i Valdres

Lev Vel Interiørkonsulent

Lev Vel Interiørkonsulent på Fagernes drives av Aud Fagerås Tveit og innreder hytter og hus i hele Valdres. Hun hjelper deg med å finne din stil og beste løsningen etter dine behov.

Bilde av Aud Fagerås Tveit i Lev Vel InteriørkonsulentEtter 10 års erfaring fra interiørbransjen, utdannelse som interiørkonsulent og en lidenskap for møbler og interiør startet Aud Fagerås Tveit bedriften Lev Vel Interiørkonsulent i 2006. Siden den gang har hun utført små og store oppdrag i det ganske land. For mer informasjon om Aud Fagerås Tveit sin bakgrunn og Lev Vel Interiørkonsulent sine referanser – se www.levvel-interior.no.

Løsninger etter din personlighet og ønsker

Uansett om du ønsker hjelp med et lite eller et stort prosjekt så streber jeg etter å levere en best mulig løsning for deg som kunde. Jeg ønsker ikke å «sette min signatur» på løsningene jeg leverer, men heller finne en løsning som passer din/deres personlighet og ønsker.

Innredning tegning fra Lev Vel og Aud FågeråsForhandler

I tillegg til hjelp med planlegging og forslag til innredninger er Lev Vel forhandler av en rekke produkter. Kjøkken, hvitevarer, benkebeslag og tilbehør til kjøkken. Baderomsinnredning, tekstiler, tepper og møbler. Jeg har også egen systue hvor jeg syr gardiner m.m. Ellers samarbeider jeg tett med mange lokale leverandører og forhandlere.

Jeg gjør hele gjennomføringen av prosjektet tidsbesparende – ikke bare planleggingsfasen.

Ta kontakt så finner vi en løsning sammen.

Se også: – Intervju med Aud Fagerås Tveit