Oppland Bygg & Anlegg AS

Oppland Bygg & Anlegg AS

Project Description

Oppland Bygg & Anlegg AS

Oppland Bygg & Anlegg AS

Oppland Bygg & Anlegg AS leverer hyttetomter og nøkkelferdige hytter på Synnfjellet – på grensen mellom Etnedal og Nordre Land.

Bedriften er lidenskapelig opptatt av å bygger hytter av høy kvalitet og benytter seg av lokale leverandører så langt det er mulig. Per i dag har Oppland Bygg & Anlegg AS 35 ansatte med ulike roller i hele produksjonslinjen. Bedriften og de ansatte yter sitt beste for at du skal få drømmehytta til en av markedets beste priser.Oppland Bygg & Anlegg - bygge hytte på Synnfjellet, hyttetomter, snekkerverksted

Bygge hytte på Synnfjellet

Vi bygger hyttekonstruksjonene i stav og laft – en kostnadseffektiv byggemåte som også gir lavere årlige kostnader enn for eksempel tømmer. På våre nettsider kan du lese mer om de ulike hyttemodellene vi leverer.

Hyttetomter på Synnfjellet

Vi har 51 solrike og byggeklare hyttetomter i den nordre delen av Synnfjellet – på Nordre Lenningen i Etnedal kommune. Tomtene ligger på 970 – 1050 m.o.h. med nydelig utsikt inn i Jotunheimen. Tomtestørrelsene varierer fra 1,1 – 3,0 mål. Les mer om hyttetomtene på våre nettsider.

Interiør og snekkerverksted

Vi har også eget snekkerverksted og interiøravdeling ved Røste Gård på Dokka. I vårt showroom og med våre erfarne ansatte kan du få hjelp med å innrede hytta etter dine drømmer. I tillegg til egenproduksjon i snekkerverkstedet og søm fra den lokale systua, leverer vi interiør fra kjente leverandører som Green Apple, Artwood, Mille Moi, Lama, Kistefos Møbler, Granberg Garveri, Myhre Smie, Luxaflex, Norsk Dun m.fl.

 

Se vår presentasjonsfilm av hele produksjonslinjen i bedriften: