Piltingsrud gard
Annonse

Piltingsrud gard

Piltingsrud gardshotell leier ut to- og firemannsrom i idylliske omgivelser, sammen med gårdens dyr og i bonderomantisk stil. Den gamle låven og fjøset er ombygd til spiseri, teater og selskapslokale – slik at du kan få ditt livs bryllup eller firmaarrangement. Alt knyttes sammen med kortreist kvalitetsmat og aktiviteter på og rundt gården.

Har du og familien lyst på en avslappende og unik ferie i landlige omgivelser, midt mellom skog, fjell, vann og gårdsdyr? Eller kanskje du drømmen om et skikkelig bonderomantisk bryllup?

Uansett grunn, her på Piltingsrud Gard har vi både rom og lokaler til alle naturelskende mennesker som vil arrangere festivitetene sine – eller ferien – litt utenom allfarvei.

Vi tilbyr en avslappende ferie, smakfulle måltider med lokal forankring, nærhet til dyr på gården og aktiviteter på eiendommen og i nærområdet.

Gårdshotellet

Er du eller familien ute etter å leie rom til ferien, så har vi følgende rom å friste med:

Bryggerhuset

  • Tomannsrom – «Langemyr» – Dobbeltseng, badet er ved siden av, og rommet ligger innenfor entreen.
  • Tomannsrom – «Skarsetra» – Dobbeltseng, eget bad og ligger innenfor kjøkkenet.
  • Firemannsrom – «Kjeldelia» – Dobbeltseng, eget bad og ligger innenfor kjøkkenet.

Kårhuset

  • Firemannsrom – «Kjeldelia» – To soverom; et med dobbeltseng, og et mindre med to enkeltsenger. Rommene deler bad og sauna.
  • Familierom – «Midtlia» – To soverom; et med tre senger og et med to senger. Badet som rommene deler har badekar.
For pris, tilgjengelighet osv., sjekk nettsiden vår …

Bryllup og arrangementer / konferanser

Hvis bryllup på landet er hva dere er ute etter, har vi nøyaktig det som skal til. På Fjøset Spiseri er det plass til opptil 70 gjester, og baren ligger like ved. I tillegg kan vi dekke til oppe på låvebrua, hvor det det er plass til 300.

Vi kan friste med dyktige kokker, servitører, dekoratører, og kan tilby det meste av mat og drikke, tilrettelegging og hest og vogn med kusk, om det er ønsket.

Kom helst innom så fort dere begynner planleggingen, slik at vi kan ta en hyggelig prat om hva dere ser for dere.

Dyra, gardsbutikk og ferie

Vi er en gammel gård med moderne drift. Her holder vi rundt 90 Aberdeen Angus-ammekuer og en flokk mohair-geiter. Kuene blir det kjøtt av, og geitene gir oss ull. I tillegg har vi andre dyr, som f.eks. lama og hest, for kosens skyld.

Piltingsrud gard driver også egen gardsbutikk hvor vi fører kjøtt fra Angus-kuene våre, viltkjøtt, farmorpølse, piltingsrud ved, produkter fra mohairgeitene våre, samt diverse annet småtteri til huset som vi har kalt «Urbanus».

Har du spørsmål om opphold, arrangering av selskaper, bryllup eller annet? Vi ser fram til å høre fra deg!

Les merVis mindre
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-leftchevron-rightchevron-down-circlechevron-left-circle