Annonse
Bilde fra bedriften PrivatMegleren Valdres
PrivatMegleren Valdres, logo
Jernbanevegen 6, 2900 Fagernes
61 35 97 00
Send mail
Hjemmeside

PrivatMegleren Valdres

PrivatMegleren Valdres ble etablert i 2009, og eies i dag av Marit Wangensten-Mo sammen med partnere Ida Follinglo og Knut-Walther Baldersheim. Marit har 21 års erfaring fra bransjen og er født og oppvokst i Valdres. Ida er også født og oppvokst i Valdres, og har 10 års erfaring fra bransjen. Hun har tre år med jusstudier, i tillegg til meglerutdanningen. Daglig leder Knut-Walther har bodd i Valdres siden 1989, og jobbet i bedriften siden 2013 etter mange år som selvstendig næringsdrivende.

Enda en valdresjente, Siri Lyseng, ble ansatt som megler sommeren 2017. Etter flere år i hotellbransjen, har hun tatt med seg mye erfaring om service og kundebehandling til kontoret vårt. Seneste tilskuddet i bedriften er megler Marit Nystuen, tidligere daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling. Marit har jobbet i bransjen siden 2013 og bodd i Valdres i 12 år. I tillegg til meglerutdanning, har hun også bachelorgrad innen økonomi og ledelse. Sammen med medhjelperne Linda Hagen og Cicilie Hippe er de et godt team som er rustet til å gi deg en god opplevelse ved salg av din bolig eller fritidseiendom.

Kvalitet

Hovedfokuset for kontoret i Valdres var primært fritidseiendom, og målet var fra dag én å bli det kontoret som leverte høyest kvalitet til kundene. Dette gav raskt resultater, og kontoret skaffet seg tidlig markedsandeler.

Kontoret er i dag det største i Valdres, og etter et rekordår i 2021 kunne PrivatMegleren se tilbake på en markedsandel på hele 46 %! I 2014 åpnet de også en avdeling på Beitostølen der PrivatMegleren nå har ca. 65% markedsandel. Samme år mottok kontoret prisen for «Beste PrivatMegler-kontor i landet på kvalitet», en utmerkelse de også hentet hjem i 2016! Av nesten 500 ansatte og over 65 kontorer på landsbasis, er dette en pris mange jobber hardt for å nå.

Jobber i team

PrivatMegleren Valdres og PrivatMegleren Beitostølen har til sammen syv ansatte, hvorav fire er meglere, to er assistenter og en er daglig leder.

«Vi jobber alltid i team, noe som gjør at vi alltid har minst fire øyne og fire ører åpne.» Dette resulterer igjen i at kvaliteten blir best mulig, transaksjonene går raskere og prisen på eiendommene går noe høyere enn gjennomsnittet. Tilbakemeldingene de får fra kundene er også de beste i kjeden, så metoden viser seg å være riktig.

PrivatMegleren Valdres er en lystig og dedikert gjeng som gleder seg til å hjelpe deg med din eiendom.

For mer informasjon og oversikt over eiendommer til salgs, se vår nettside

– Vurdér oss gjerne opp imot andre. Det tåler vi…

Les merVis mindre
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner

Marit Wangensten-Mo

Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
41 43 62 55
Kundekoordinator / Medhjelper

Linda Hagen

Kundekoordinator / Medhjelper
90 79 65 59
Eiendomsmegler / Partner

Ida Follinglo

Eiendomsmegler / Partner
99 45 53 05
Daglig Leder / Partner

Knut-Walther Baldersheim

Daglig Leder / Partner
41 51 00 15
Eiendomsmegler

Siri Lyseng

Eiendomsmegler
47 61 71 03
Medhjelper

Cicilie Hippe

Medhjelper
95 08 93 08
Eiendomsmegler MNEF

Marit Nystuen

Eiendomsmegler MNEF
90 21 35 05
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopephone-handsetlinkmagnifiercrossmenu