PrivatMegleren Valdres, wallpaper
Annonse

PrivatMegleren Valdres

PrivatMegleren Valdres ble etablert i 2009, og eies i dag av Marit Wangensten-Mo sammen med partnere Ida Follinglo og Knut-Walther Baldersheim. Marit har 21 års erfaring fra bransjen og er født og oppvokst i Valdres. Ida er også født og oppvokst i Valdres, og har 10 års erfaring fra bransjen. Hun har tre år med jusstudier, i tillegg til meglerutdanningen. Daglig leder Knut-Walther har bodd i Valdres siden 1989, og jobbet i bedriften siden 2013 etter mange år som selvstendig næringsdrivende.

Enda en valdresjente, Siri Lyseng, ble ansatt som megler sommeren 2017. Etter flere år i hotellbransjen, har hun tatt med seg mye erfaring om service og kundebehandling til kontoret vårt. Seneste tilskuddet i bedriften er megler Marit Nystuen, tidligere daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling. Marit har jobbet i bransjen siden 2013 og bodd i Valdres i 12 år. I tillegg til meglerutdanning, har hun også bachelorgrad innen økonomi og ledelse. Sammen med medhjelperne Linda Hagen og Cicilie Hippe er de et godt team som er rustet til å gi deg en god opplevelse ved salg av din bolig eller fritidseiendom.

Kvalitet

Hovedfokuset for kontoret i Valdres var primært fritidseiendom, og målet var fra dag én å bli det kontoret som leverte høyest kvalitet til kundene. Dette gav raskt resultater, og kontoret skaffet seg tidlig markedsandeler.

Kontoret er i dag det største i Valdres, og etter et rekordår i 2021 kunne PrivatMegleren se tilbake på en markedsandel på hele 46 %! I 2014 åpnet de også en avdeling på Beitostølen der PrivatMegleren nå har ca. 65% markedsandel. Samme år mottok kontoret prisen for «Beste PrivatMegler-kontor i landet på kvalitet», en utmerkelse de også hentet hjem i 2016! Av nesten 500 ansatte og over 65 kontorer på landsbasis, er dette en pris mange jobber hardt for å nå.

Jobber i team

PrivatMegleren Valdres og PrivatMegleren Beitostølen har til sammen syv ansatte, hvorav fire er meglere, to er assistenter og en er daglig leder.

«Vi jobber alltid i team, noe som gjør at vi alltid har minst fire øyne og fire ører åpne.» Dette resulterer igjen i at kvaliteten blir best mulig, transaksjonene går raskere og prisen på eiendommene går noe høyere enn gjennomsnittet. Tilbakemeldingene de får fra kundene er også de beste i kjeden, så metoden viser seg å være riktig.

PrivatMegleren Valdres er en lystig og dedikert gjeng som gleder seg til å hjelpe deg med din eiendom.

For mer informasjon og oversikt over eiendommer til salgs, se vår nettside

– Vurdér oss gjerne opp imot andre. Det tåler vi…

Les merVis mindre
Marit Wangensten-Mo
Eiendomsmegler / Fagansvarlig / Partner
Tlf: 41 43 62 55
Linda Hagen
Kundekoordinator / Medhjelper
Tlf: 90 79 65 59
Ida Follinglo
Eiendomsmegler / Partner
Tlf: 99 45 53 05
Knut-Walther Baldersheim
Daglig Leder / Partner
Tlf: 41 51 00 15
Siri Lyseng
Eiendomsmegler
Tlf: 47 61 71 03
Cicilie Hippe
Medhjelper
Tlf: 95 08 93 08
Marit Nystuen
Eiendomsmegler MNEF
Tlf: 90 21 35 05
Bedriften er tilknyttet følgende bransjer på iValdres:
envelopephone-handsetlinkcrosschevron-down-circlechevron-left-circle