Annonse
Bilde fra bedriften Rusti Regnskap
Rusti Regnskap, logo
Valdresvegen 3e, 2900 Fagernes
452 77 387
Send mail
Hjemmeside

Rusti Regnskap

Rusti Regnskap tilbyr regnskaps- og rådgivningstjenester innenfor de fleste bransjer, selskapsstørrelser og selskapstyper. Vår kundeportefølje består av alle typer bedrifter og enkeltpersonforetak, både små og store.

Medlem i Regnskap Norge

Medlem i Regnskap Norge

Vi kan hjelpe deg med alt fra bistand til stiftelse av selskap, regnskapsføring og lønnskjøring, oppsett av årsregnskap og ligningspapirer, perioderapporteringer og rådgivning.

Som autorisert regnskapsfører selskap betyr det at vi følger strenge krav til kvalitetssikring av oppdrag. Som medlem av Regnskap Norge (tidligere NARF – Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening), jobber vi etter de kvalitetsstandarder som gjelder for bransjen til enhver tid.

Kontoret startet opp i 2015 som et ENK uten ansatte, men har nå vokst til 4 ansatte i både heltid- og deltidsstillinger.
Vi har flere års erfaring innen regnskapsførerbransjen, og ønsker å tilby kvalitet i alle ledd. Alle kunder blir tett fulgt opp av sin kundekontakt. Vi jobber med ulike bedrifter og bransjer, og har etterhvert fått bred erfaring innenfor de ulike virksomhetstypene.

Kontoret ligger sentralt til i koselige lokaler ved brua på Fagernes, nærmere bestemt Valdresvegen 3E.

Se også vår nettside rustiregnskap.no

Ta kontakt på tlf. 452 77 387 eller dan@rustiregnskap.no, for en uforpliktende og hyggelig prat!

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopephone-handsetlinkmagnifiercrossmenu