iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Byggmester Ranheim - snekkerverksted, logo

Byggmester Ranheim - snekkerverksted

Velrenommerte Byggmester Ranheim AS har eget snekkerverksted på Leira i Valdres, hvor de håndlager det aller meste av innredninger etter dine ønsker og mål. 

Byggmester Ranheim AS har gjennom 45 år blitt et sterkt merkenavn i Valdres. I tillegg til å bygge og restaurere hus, hytter og næringsbygg, har bedriften eget snekkerverksted og blikkenslagerverksted – begge på Leira i Valdres.

Se også våre andre avdelinger:

Håndlaget – etter dine ønsker og mål

Snekkerverkstedet på Leira har to ansatte, som utfører skikkelig håndverk av ekte treverk, laget etter mål for å utnytte plassen best mulig, og etter dine ønsker. Snekkerverkstedet til Byggmester Ranheim kan lage møbler både til innendørs- og utendørsbruk.

Kjøkkeninnredninger

Vi leverer enten komplette kjøkkeninnredninger til nye kjøkken eller som et supplement til et som allerede eksisterer. Fronter både med og uten profiler, naturlige eller malte overflater, materialvalg og mål etter dine behov og ønsker. Fortell oss hva du ønsker, så finner vi sammen en god løsning!

Baderomsinnredninger

Vi produserer skreddersydde baderomsinnredninger til nye bygg og ved oppussing. Sammenlignet med for 30-40år siden, har vi i dag større krav til komfort, størrelse og design. Kanskje har du vinkler, skråtak eller mål som gjør det vanskelig å finne standardinnredninger til å passe på en praktisk måte? Våre dyktige håndverkere sørger for at du får praktisk, pen innredning som varer i mange, mange år.

Garderober

Lyst på nye garderober i gangen, på soverommet, eller kanskje du vil bygge om kottet til «walk-in closet»? Bare ta kontakt, så fikser vi det!

Andre møbler og innredninger

Er det andre typer møbler og innredninger som du trenger på spesielle mål, eller kanskje du bare ønsker noe som er unikt og akkurat slik du drømmer om? Fortell oss hva du ønsker, så kommer vi med en løsning. TV- og mediebenk, bokhyller, lesekrok, senger, skjenker, utemøbler og langbord er bare noen flere eksempler på hva vi kan snekre for deg.

Se også vår nettside for mer informasjon og flere bilder

Ta gjerne kontakt når du ønsker noe unikt, skreddersydd og håndlaget!

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram