Project Description

Rørlegger Beitostølen, Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS

Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS

Rørleggermester Svein Olsen & Sønner logoRørleggermester Svein Olsen & Sønner AS er en del av Bademiljø kjeden og har butikk på Beitostølen i Valdres. Bedriften utfører alle typer rørleggertjenester og er totalleverandør av komplette bad og våtrom.

Bad og våtrom

Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS har spesialisert seg på alle former for oppussingsoppgaver på både bad- og våtrom. Det kan være alt fra utskiftning av enkelte deler til totalrenovering og bygging komplette bad. Hvis du ønsker det så kan bedriften hjelpe deg med hele prosjektet som en totalleverandør og koordinere med andre håndverkere.Bademiljø Beitostølen

Varmepumpe / vannbåren varme

Bedriften tilbyr en rekke produkter og løsninger fra forskjellige leverandører innen varmepumpe. Dette kan være kompliserte, komplette løsninger, men også enkeltstående produkter som skal bidra til en økonomisk energibesparelse over tid.

Hytte og fritidsboliger

Merker Svein Olsen & SønnerMed lokasjon på en av landets mest populære hytteområder har Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS stor erfaring på ulike løsninger som er spesielt knyttet til ferie- og fritidsboliger.

Butikken på Beitostølen

I butikken finner du til enhver tid utstillinger og eksempler på innredningsprodukter fra utvalgte leverandører. Det er også mulighet for ekstra gode tilbud på utstilte varer. Betjeningen hjelper deg gjerne med råd og veiledning, Med egne planleggingsverktøy kan disse hjelpe deg med å gjøre de beste valgene.

For mer informasjon se nettsidene til Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS.

Rørleggermester
Svein Olsen & Sønner AS

Øvrevegen 4, 2953 Beitostølen

Telefonikon i Valdres61 34 13 90

E-post ikon i Valdrespost@rorleggerolsen.no

Nettside ikon i valdres og ivaldres.nowww.bademiljo.no/sveinolsen

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Kart til Rørleggermester Svein Olsen & Sønner

Åpningstider

MandagKl. 09:00 – 16:00
TirsdagKl. 09:00 – 16:00
OnsdagKl. 09:00 – 16:00
TorsdagKl. 09:00 – 16:00
FredagKl. 09:00 – 16:00
LørdagKl. 10:00 – 14:00