iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS, logo
Mandag-fredag
09:00
 - 16:00
Lørdag
10:00
 - 14:00

Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS

Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS er en del av Bademiljø kjeden og har butikk på Beitostølen i Valdres. Bedriften utfører alle typer rørleggertjenester og er totalleverandør av komplette bad og våtrom.

Bad og våtrom

Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS har spesialisert seg på alle former for oppussingsoppgaver på både bad- og våtrom. Det kan være alt fra utskiftning av enkelte deler til totalrenovering og bygging komplette bad. Hvis du ønsker det så kan bedriften hjelpe deg med hele prosjektet som en totalleverandør og koordinere med andre håndverkere.

Varmepumpe / vannbåren varme

Bedriften tilbyr en rekke produkter og løsninger fra forskjellige leverandører innen varmepumpe. Dette kan være kompliserte, komplette løsninger, men også enkeltstående produkter som skal bidra til en økonomisk energibesparelse over tid.

Hytte og fritidsboliger

Med lokasjon på en av landets mest populære hytteområder har Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS stor erfaring på ulike løsninger som er spesielt knyttet til ferie- og fritidsboliger.

Butikken på Beitostølen

I butikken finner du til enhver tid utstillinger og eksempler på innredningsprodukter fra utvalgte leverandører. Det er også mulighet for ekstra gode tilbud på utstilte varer. Betjeningen hjelper deg gjerne med råd og veiledning, Med egne planleggingsverktøy kan disse hjelpe deg med å gjøre de beste valgene.

For mer informasjon se nettsidene til Rørleggermester Svein Olsen & Sønner AS.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetlinkmagnifiermenuhighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram