Tinden Regnskap AS

Tinden Regnskap AS

Project Description

Tinden Regnskap AS på Beitostølen

Tinden Regnskap AS

Tinden Regnskap AS på Beitostølen tilbyr tjenester innen bokføring, lønn, ligningspapirer og årsoppgjør via et papirløst, elektronisk system, samt økonomisk rådgivning – til konkurransedyktige priser

Tinden Regnskap AS er et autorisert regnskapsfirma lokalisert på Beitostølen. Selskapet ble etablert i 2014 og vi er to ansatte som tilbyr regnskapstjenester til næringsdrivende innen de fleste bransjer. Vi er medlem i Regnskap Norge, som er profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge, og leverer produkter som til enhver tid er kvalitetssikret og i henhold til gjeldende standarder.

Våre regnskapstjenester

Tinden Regnskap AS, logoHos oss får du hjelp med bokføring, lønn, ligningspapirer og årsoppgjør. Vårt system er 100% elektronisk og papirløst. Dette betyr at du får egen innlogging til systemet, med god oversikt over regnskapet. Her administreres alt via internett. Du får raskere oppdatering av ditt regnskap, det blir færre papirer å håndtere og ta vare på. Du slipper å registrere betalingene dine manuelt i nettbanken. Du får bedre oversikt og sparer tid.

Samtidig er det selvfølgelig mulighet for den mer tradisjonelle papirvarianten, dersom det er ønskelig.

Videre tilbyr vi økonomisk rådgivning på flere områder som følger livsløpet til et selskap. Helt fra stiftelsen av selskapet, lønnsomhetsanalyser og drift, omorganiseringer og spesialrapporteringer.

Fokus på tett kundesamarbeid

Med tanke på vårt helelektroniske regnskapssystem kan kundene våre befinne seg hvor som helst i landet. Vi foretrekker tett kundesamarbeid og har fokus på god dialog, noe som gjør det enklere for oss å spesialtilpasse rådgivningen til din spesifikke situasjon.

Har du spørsmål om våre regnskapstjenester? Kontakt oss på epost hilde@tindenregnskap.no, eller ring til 951 85 233. Vi ser frem til å høre fra deg!

Tinden Regnskap AS

Bygdinvegen 3762, 2953 Beitostølen

Telefonikon i Valdres951 85 233

E-post ikon i Valdreshilde@tindenregnskap.no

Beitostølen kart

Relevante sider: