iValdres, logo
Favicon, iValdres
Annonse
Tindulf hyttebutikk, logo
Mandag-fredag
10:00
 - 16:30
Lørdag
I ferie og høytider

Tindulf hyttebutikk

Tindulf hyttebutikk i Vang har et stort utvalg av varer til til hus, hytte og hage. Bredt utvalg av elektriske artikler og hvitevarer, interiørprodukter, og som Sunwind hyttesenter tilbyr de hytteprodukter som gasskomfyrer og solcelleanlegg.

Hyttebutikken drives av elektrikerselskapet Elektrisk Installasjon AS, og vi kan derfor også hjelpe deg med alt av elektriske installasjoner.

Sunwind hyttesenter

Vi er Sunwind hyttesenter, og leverer alt innen solcelle- og 12 voltsanlegg og tilhørende hytteprodukter som gasskomfyrer og kjøleskap, m.m.

Interiøravdeling

Vi har interiøravdeling med mye fint til hus og hytte fra bl.a.

  • Martinsen
  • Nordal
  • Trend design
  • Amundsen
  • Festival
  • Enkelte lokalproduserte produkter, som bl.a. saueskinn

Elektriske produkter

Vi er forhandler av Electrolux, AEG og Zanussi hvitevarer, samt Falcon og Bosch-Siemens. Mindre elektriske produkter fra Wilfa.

Diverse til hus og hage

Her finner du både utstilling og salg av lamper fra SG, MS-belysning, med flere. I tillegg har vi lyspærer, litt verktøy og andre varer til hus og hage.

Se facebook-siden vår for bilder av det vi tilbyr!

Kom innom butikken, eller kontakt oss gjerne på epost post@elektriskinstallasjon.no, eller ring oss på telefon 61 36 70 56 eller 908 79 689.

Les merVis mindre
Selskapet er tilknyttet bransjene: 
envelopecamerastorephone-handsetmagnifiercrossmenuchevron-leftchevron-righthighlight linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram